reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Od wtorku nie przespalam ani jednej całej nocy. Zawsze gdy już zalegnę w łóżku zaczynam myśleć, czy kropek został ze mną. Od zawsze jestem zmarźluchem, a teraz ciągle mi gorąco w łóżku, łapią mnie duszności, wczoraj to się nawet zmęczylam obieraniem ziemniaków. Słyszę jak serce mi wali. W ciągu dnia człowiek aż tak intensywnie nie myśli, ale przychodzi wieczór, kiedy to mam kilka wolnych chwil i zaczyna się kotłownie w głowie. Poziom adrenaliny mam już tak wysoki, że oczy mam jak 5zl i w sumie, to mogłabym iść jakieś ciasto na jutro upiec albo wziąść się za prasowanie zaległości.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od wtorku nie przespalam ani jednej całej nocy. Zawsze gdy już zalegnę w łóżku zaczynam myśleć, czy kropek został ze mną. Od zawsze jestem zmarźluchem, a teraz ciągle mi gorąco w łóżku, łapią mnie duszności, wczoraj to się nawet zmęczylam obieraniem ziemniaków. Słyszę jak serce mi wali. W ciągu dnia człowiek aż tak intensywnie nie myśli, ale przychodzi wieczór, kiedy to mam kilka wolnych chwil i zaczyna się kotłownie w głowie. Poziom adrenaliny mam już tak wysoki, że oczy mam jak 5zl i w sumie, to mogłabym iść jakieś ciasto na jutro upiec albo wziąść się za prasowanie zaległości.

Ja żeby ciągle nie myśleć , wróciłam do pracy. Już od dłuższego czasu po 22 poprostu padam. Jestem teraz bardziej wrażliwa i z byle powodu stają mi łzy w oczach. Niestety, to nasza ostatnia szansa. Trzeciego podejścia już nie będzie, bo nie mamy już mrozaczkow , kasy itd, itd a wiek też pozostawia wiele do życzenia. Boję się tego poniedziałku, sikacza wczesniej nie robię żeby się nie stresować. Leżę teraz , niedobrze mi, ale nie nakręcam , tłumacze sobie że to przez leki. I obym się myliła w tej kwestii:)

myślę że tym razem powinno byc gites poprzednim miałam 7 małych potem ładnie rosły pobrali 6 ale tylko 3 sie zaplodnily do blastki dotrwala tylko jedna myślę ze będziesz lepiej :) ale już sama nie jadę i nigdy w życiu już nie zaciagne ręcznego hehehe wyjazd z przygodami

Tym razem to już musi być dobrze, nie ma innej opcji :).

No mi jakie 100 jednostek zostało i specjalnie jak głupia trzymałam w lodówce przez 3 miesiące bo stwierdziłam że się przyda a tu dupa i ch...j mnie strzelił bo wszystkie wiemy jaka to kasa.
Kuźwa. Ja z nowej 300 setki zużyłam tylko 75 jednostek. Myślałam żeby zostawić profilaktycznie, ale widzę że do wywalenia tylko się nadaje. :(

reklama

Ja po ostatnim transferze chwilę brałam relanium i spałam jak niemowlę i nie marteilam się tak bardzo. Po kolejnym transferze też biorę, po co człowiek ma się męczyć i wsluchiwac w organizm...

Do góry