reklama
dżoasia
Fanka BB :)
powiedz, że chcesz i koniec kropka - twoje pieniądze, twój wybór. U mnie zawsze przy blastkach było AHMoja dr mówiła,że przy blastkach nie robią AH... ale może jak są słabsze to się zlituje..?
Dziękuję! Dajesz nadzieję. Zazdroszczę Babelków pod serduchem! Trzymajcie się.
dżoasia
łosoś i inne tłuściutkie rybki, nasiona chia (!), avocado, orzechy (wszystkie poza ziemnymi) migdaly i suszone morelki w ilościach dowolnychWłaśnie u mnie Endo jest zazwyczaj bez szalu Ty jestes specjalistka od sposobow na endo mozesz mi przypomniec co poza winem pomaga by ladnie roslo??
dżoasia
no przecież napisałam, że nie biorę pod uwagę niepowodzenia ale czasem los jest złośliwy... 2 transfery i oba udane, choć na krótko, a teraz przygotowuję się do utrzymania ciąży ale gdzieś w głowie jakieś diablę mi nie daje spokoju, więc się boję o implantację - żeby nie było, że pech zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie ale do tego jeszcze daleeekoNawet si nie przyzwyczajaj do tej myśli. Jak jeszcze raz usłyszę "o ile się uda" to spiorę na gołą dupkę
NIE PYTAJ niby ok... aczkolwiek biochemiczna trochę rozwala... konsekwencji dalej brak NA 30/10 wizyta u doktore i plan na 3 cie podejście...do trzech razy sztuka,nie?Murawa i jak tam złotko?
dżoasia
jak się będzie upierać, że nie to ją zaskocz i powiedz, że w innym wypadku nie podchodzisz i koniecMi póki co dr mowila ze przy blastkach nie robia... :/ no moze wrócę znowu do tego pytania jak bede u niej. Tylko sie zastanawiam czy jak bedzie w najblizszym cyklu owulacja to ryzykowac na naturalnym czy poczekac i działać na sztucznym :/
walczaca o szczescie
Mialam jedno i drugie... :-(Kochana a mialas encorton i estrofem ?
Evelin83
ja mam , ale nie wiem ile tego zostalo, tylko on w lodowce musi byc . oddam za darmo tylko ja z kielc jestem, nie wiem czy mozna wyslac , ewentualnie tylko koszt wysulki, wazny do 01/2018Dziewuszki kochane,
gdyby ktoras miala Gonal 375 w Penie ,za jakas w miare ludzka kase do oddania,prosze o info na pr.
Szukam dla znajomej .Mam nadzieje,ze cos razem zdzialamy.Dzieki
reklama
dżoasia
kochana jak ja bym wierzyła, że mi się uda, to bym spoczęła na laurach i nie wydawała kasy na dodatkowe badania i innych specjalistów. Ale chcę po prostu mieć spokojne sumienie, że zrobiłam naprawdę wszystko co mogłamPewnie macie racje. Tylko strasznie trudno uwierzyc... przynajmniej na ta chwilę...
Podziel się: