reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam siły przez chwile i znowu opadly... jestem po roznowie z dr. Zostalo 5 zarodkow ale jak to sama dr bez szału.... :-(
To juz bym wolała aby nie dotrwały do tej 5 dobry... jak to mozliwe ze wszystkie dotrwaly ale wszystkie sa slabe...???!!! ***** dlaczego?
Jedna blastocysta 1 na 5 dobe to lipa...
Kolejne:
4 BC
4 CC
4 CC
3 CC
Ja nie wiedzialam jakiej sa klasy i nawet wiedziec nie chcialam.Powiedzieli mi przed transferem ze sie ladnie rozmilil i tyle.
A jeszcze cie te slabsze moga zaskoczyc

Mi póki co dr mowila ze przy blastkach nie robia... :/ no moze wrócę znowu do tego pytania jak bede u niej. Tylko sie zastanawiam czy jak bedzie w najblizszym cyklu owulacja to ryzykowac na naturalnym czy poczekac i działać na sztucznym :/
U mnie taka decyzję podjęli po rozmrożeniu...
Co do cyklu to Ci nie pomogę. Przemyśl to sobie na spokojnie

Dziewczyny jak to jest z piciem kawy po transferze? Ogólnie już dłuższy czas nie piję, ale dziś tak cały dzień strasznie leje, mam jakiegoś nieuzasadnionego nerwa i tak sobie myślę, że kubek kawy rozpuszczalnej z mlekiem trochę by ukoił tą negatywną aurę. Mogę?
Jedna naprawdę nie zaszkodzi[emoji6]

---29tc---

Odnośnie AH mój lekarz jest raczej sceptyczny... owszem może pomóc ale czasami jest jeszcze gorzej. Bo bardzo łatwo można ich uszkodzić. Jeśli chodzi o to uszkodzenie endimetrium to rzeczywiście trzeba odczekac jeden cykl po... Ale ja się nie zdecydowałam, bo to w sumie też nie zwiększa aż tak bardzo szans, nikt nie mówi że po tym się uda.

reklama
@Nadzieja78 jak wizyta? :-)

Wlasnie weszlam do domu. Padnieta po podrozy.
Wizyta dosc dobrze. 7 pecherzykow rozwija sie preznie, z tego trzy sa juz calkiem duze :) Endo juz w zasadzie gotowe. Jedyny problem to nadal estradiol :( 8 dzien stymulacji i 388.
Mam znowu podniesiona dawke puregonu. Nastepna wizyta w poniedzialek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Dzien mnie nie bylo a tu tyle czytania :)

Do góry