reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dodam ze pije kawe nosze 7.5 kg corke bo placze zabkuje, stres bo inny kraj wiadomo przezywki sa a ta ciaza to serio cud nad cudami
1509121670-be02c10b170d7c86-aaaaaa.jpeg

Zycze kazdej tak naprawde [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję

reklama
Dodam ze pije kawe nosze 7.5 kg corke bo placze zabkuje, stres bo inny kraj wiadomo przezywki sa a ta ciaza to serio cud nad cudami
1509121670-be02c10b170d7c86-aaaaaa.jpeg

Zycze kazdej tak naprawde [emoji173]️

No wlSnie to jest cud nad cudani!! Dla mnie na ta chwilę udane in vitro rowniez jest cudem... mam nadzieję że odrobinę cudu doczeka każda z nas!!

Kochane niezastąpione dziewczynki mam pytanie.
dziś 11dpt,3 dniowy zarodek podany,przed chwilą właśnie zauważyłam że zaczęłam plamić pytanie brzmi czy to pózna implantacja a może jednak przyszła @ ?
Dodam że zażywam nadal duphaston 2x1, luteina dowciapnie 3x1 ,estrofem 1x1 i clexsane ale wczoraj już nie wstrzykiwałam. I tak się zastanawiam czy pomimo brania tych tabletek mogła już przyjsc @ ?

Kochane niezastąpione dziewczynki mam pytanie.
dziś 11dpt,3 dniowy zarodek podany,przed chwilą właśnie zauważyłam że zaczęłam plamić pytanie brzmi czy to pózna implantacja a może jednak przyszła @ ?
Dodam że zażywam nadal duphaston 2x1, luteina dowciapnie 3x1 ,estrofem 1x1 i clexsane ale wczoraj już nie wstrzykiwałam. I tak się zastanawiam czy pomimo brania tych tabletek mogła już przyjsc @ ?

Żywa krwią ? Ja tak miałam z 3 dniowymi na naturalnym ze dostałam okres przed 14 dniem

reklama
Do góry