Evelin83
Fanka BB :)
19 dcDziewczyny wiem ze to jest u kazdej inaczej ale chce mniej wiecej się zorientować kiedy to wypadnie a mianowicie w ktorym dc mialyscie criotransfer blastki na cyklu sztucznym??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 dcDziewczyny wiem ze to jest u kazdej inaczej ale chce mniej wiecej się zorientować kiedy to wypadnie a mianowicie w ktorym dc mialyscie criotransfer blastki na cyklu sztucznym??
Ja mialam w 27dc19 dc
I pewnie więcej było ciąż w przypadku jednej Blastki 6AA niż z 4 CC :-(
Przepraszam za ten monolog ale mnie to rozwaliło dziś na maxa... wierzyłam,że chociaż 2 będą "dobre"
Pewnie macie racje. Tylko strasznie trudno uwierzyc... przynajmniej na ta chwilę...Kochana 6aa to tu nigdy nie widziałam [emoji15] a jak Adusia pisze 4 bc to jej dzieciaczek. Wydaje mi sie ,ze niepotrzebnie sie stresujesz i zamartwiasz rzeczami nad którymi nie masz w tej chwili wpływu. Moze lepiej skupić sie na tym,żeby jak najlepiej przyjąć swoje blastki czyli spokojna głowa i moze jakieś dodatkowe badania( immunologia)?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I pewnie więcej było ciąż w przypadku jednej Blastki 6AA niż z 4 CC :-(
Przepraszam za ten monolog ale mnie to rozwaliło dziś na maxa... wierzyłam,że chociaż 2 będą "dobre"
ja tez nie wiedzialam jakiej klasy , i nie wiem do tej pory. i moze to i lrpiej bo po co sie dodatkowo denerwowacJa nie wiedzialam jakiej sa klasy i nawet wiedziec nie chcialam.Powiedzieli mi przed transferem ze sie ladnie rozmilil i tyle.
A jeszcze cie te slabsze moga zaskoczyc
Kochana ja nawet nie eiem jakiej klasy miałam zarodki .... i mam ten ostatni... wiem tylko tyle że osiągnęły stadium blastocydy w 5 tej dobie a teraz przed tym transferem chyba już nie chce wiedzieć... masz 5 zarodeczkow to jest super wynikPewnie macie racje. Tylko strasznie trudno uwierzyc... przynajmniej na ta chwilę...
Kochana słaby zarodek tzn jaki...? Pamiętasz??
I co u Was było przyczyną in vitro??
witam dziewczyny ja juz w domu to z ostatniego criotransferu opis zarodka.. jakbyscie zerkły bo ja nic z tego nie rozumie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pamietam to byko poltora roku temu a teraz to JuZ wigole mam inny mozg
Pamietam tylko ze mialam miec podana blastke a dr w 2 dobie zapytaj czy moze podac dwa w 3 dobie ,
Wiesz bedac teraz w tej cudem ciszy naturalnie mysle sobie ze bez sensu mi zrobino ivf bowiem problem byl tylko wysoki tsh 3,49 bralam thyrox i przed transferem 1.90 zamiast mi dac moze szanse Po leku to oni od razu ivf bo ze jestem teraz w ciszy zapl naturalnie tak to tlumacze....
No Ale tak czy siak zarodki nie byly dobrej jakosci ( tak mi powiedzial )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom