reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po wizycie, mój bąbelek ma się dobrze dziś też był aktywny ładnie pokazał nawet rączkę z paluszkami ;) waży 246g,widać było już dziś dokładnie siusioraka ;).Mamcia zadowolona i humorek sobie poprawiła zakupami :) dla męża dla mnie i dla niuniusia kupiłam kocyk i 1 pieluszkę w krowy :) na razie jedna he kompletuje.

reklama
Dziewczyny jak to jest z piciem kawy po transferze? Ogólnie już dłuższy czas nie piję, ale dziś tak cały dzień strasznie leje, mam jakiegoś nieuzasadnionego nerwa i tak sobie myślę, że kubek kawy rozpuszczalnej z mlekiem trochę by ukoił tą negatywną aurę. Mogę?
Ja pytałam Dr...powiedziała - pij, nie ma problemu, piłam po transferze w pracy codziennie jedną z mlekiem, do pracy chodziłam normalnie, nawet na zakupy do Ikei pojechałam, a w dniu transferu miałam w domu gości :) byłam i w kinie w tym czasie i mieszkanie posprzątałam, jedno czego nie robiłam, to zero alko i nic nie dźwigałam... odstawiłam kawę jak zobaczyłam pozytywną betę i nie piję, bo zwyczajnie nie mam ochoty :)

do tego jakas godzine temu dzwonili z kliniki ze prolaktyna znow wysoka mimo zażywania noprolacu :( oh..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie z takich zarodkow byly ciaze. Masz 5 zarodkow, wiec mozesz brac po 2. Skoro daly rade do tego etapu to czemu, ktorys mualby nie dac rady dalej?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokl Tez byl brala dwa ,moja nicole slaby zarodek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to, ze sa troszke slabszej klasy, nie znaczy, ze w brzuchu nie nadrobia. Beda miala najlepsze warunki. Bardzo czesto sie zdarza, ze wlasnie z tych slabszych jest ciaza. Ja mialam piekny 4AA i synus urodzil sie chory, teraz tez super 5BA i ciaza biochemiczna. Ciesz sie kochana, ze masz ich az 5 i to blastki, niejedna marzy o takim wyniku. Trzymam za Ciebie slonce kciuki i wierze, ze nastepnym razem sie uda ✊
Ale z tego co sprawdziłam to CC nie jest troszkę gorszą klasą tylko chyba najsłabszą jaka jest możliwa... :-(

Strasznie mnie to rozwaliło jak dr powiedziała,że takie zarodki to 20% szans... i oczywiście aby podawać po 2. W tym miesiącu jak będzie owulacja to próbujemy na naturalnym aby organizm odpoczął... jak nie będzie owulacji to za miesiąc na sztucznym...
Mysle, ze to dobra decyzja. Organizm odpocznie od hormonow i moze sam teraz pieknie wytworzy owulacje. Jak sie nie uda to tak jak piszesz, startuj na sztucznym. Ja mialam teraz te same zalozenie ale owulacja byla. Wezmiesz dwie kropeczki i szanse bede duze.

reklama
Do góry