Ja już po wizycie, mój bąbelek ma się dobrze dziś też był aktywny ładnie pokazał nawet rączkę z paluszkami waży 246g,widać było już dziś dokładnie siusioraka .Mamcia zadowolona i humorek sobie poprawiła zakupami dla męża dla mnie i dla niuniusia kupiłam kocyk i 1 pieluszkę w krowy na razie jedna he kompletuje.
reklama
asinka89
Fanka BB :)
no z opini wynika ze najlepsza w okregu i kobiety polecaja.. ah głowa moja mała
Nie wiedziałam że tak się u Was robi... Ale klinika na pewno nie jedna ciążę pacjentek ma za sobą więc trzeba Im zaufać bo na pewno wiedzą co robią. Głowa do góry.
monikaaakaaa
Początkująca w BB
Ja pytałam Dr...powiedziała - pij, nie ma problemu, piłam po transferze w pracy codziennie jedną z mlekiem, do pracy chodziłam normalnie, nawet na zakupy do Ikei pojechałam, a w dniu transferu miałam w domu gości byłam i w kinie w tym czasie i mieszkanie posprzątałam, jedno czego nie robiłam, to zero alko i nic nie dźwigałam... odstawiłam kawę jak zobaczyłam pozytywną betę i nie piję, bo zwyczajnie nie mam ochotyDziewczyny jak to jest z piciem kawy po transferze? Ogólnie już dłuższy czas nie piję, ale dziś tak cały dzień strasznie leje, mam jakiegoś nieuzasadnionego nerwa i tak sobie myślę, że kubek kawy rozpuszczalnej z mlekiem trochę by ukoił tą negatywną aurę. Mogę?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie z takich zarodkow byly ciaze. Masz 5 zarodkow, wiec mozesz brac po 2. Skoro daly rade do tego etapu to czemu, ktorys mualby nie dac rady dalej?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokl Tez byl brala dwa ,moja nicole slaby zarodek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Kochana słaby zarodek tzn jaki...? Pamiętasz??Dokl Tez byl brala dwa ,moja nicole slaby zarodek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
I co u Was było przyczyną in vitro??
dżoasia
u mnie jak w zegarku - 19dc ale to zależy jak ci endo będzie rosłoDziewczyny wiem ze to jest u kazdej inaczej ale chce mniej wiecej się zorientować kiedy to wypadnie a mianowicie w ktorym dc mialyscie criotransfer blastki na cyklu sztucznym??
walczaca o szczescie
Ale z tego co sprawdziłam to CC nie jest troszkę gorszą klasą tylko chyba najsłabszą jaka jest możliwa... :-(Kochana to, ze sa troszke slabszej klasy, nie znaczy, ze w brzuchu nie nadrobia. Beda miala najlepsze warunki. Bardzo czesto sie zdarza, ze wlasnie z tych slabszych jest ciaza. Ja mialam piekny 4AA i synus urodzil sie chory, teraz tez super 5BA i ciaza biochemiczna. Ciesz sie kochana, ze masz ich az 5 i to blastki, niejedna marzy o takim wyniku. Trzymam za Ciebie slonce kciuki i wierze, ze nastepnym razem sie uda
hope322
Mysle, ze to dobra decyzja. Organizm odpocznie od hormonow i moze sam teraz pieknie wytworzy owulacje. Jak sie nie uda to tak jak piszesz, startuj na sztucznym. Ja mialam teraz te same zalozenie ale owulacja byla. Wezmiesz dwie kropeczki i szanse bede duze.Strasznie mnie to rozwaliło jak dr powiedziała,że takie zarodki to 20% szans... i oczywiście aby podawać po 2. W tym miesiącu jak będzie owulacja to próbujemy na naturalnym aby organizm odpoczął... jak nie będzie owulacji to za miesiąc na sztucznym...
reklama
hope322
Moze tak jest ale dotrwaly do 5 doby i w macicy kazdy zarodek czy blastka ma najlepsze warunki, zeby podgonic.Ale z tego co sprawdziłam to CC nie jest troszkę gorszą klasą tylko chyba najsłabszą jaka jest możliwa... :-(
Podziel się: