No wlasnie, to czekanie. ale jak sobie pomysle ze ty juz w piatek bedziesz co nieco wiedziala o swoim transferku no to juz jest na co czeac, bo jestem bardzo ciekawa co tobie powiedza. A jak sie czujesz jak twoja @???? wyjasnilo sie cos???
reklama
M
mistle
Gość
_anka_ faktycznie mi lekarz tez powiedzial ze W OSTATECZNOSCI moge tabletkę APAPu wziąć, ale nie wiecej, bo nie powinno się brac Paracetamolu w ciazu. A przynajmniej nie za duzo...
Mistle, ja mam bardzo podobne wartości bety do ciebie, mi lekarz powiedział, że jeżeli przyrost jest w porządku to nie ma się czym martwić. Bądźmy dobrej myśl - tego nauczyłam się tutaj od dziewczyn. Ja w piątek idę na pierwsze usg - tak umówił mnie lekarz, to będzie 20 dpt, ale nie wiem czy będzie cokolwiek widać.
M
mistle
Gość
lolitka200 - no szczerze Ci powiem, że parę dni temu zobaczyłam jak Tobie przyrastała beta i tego się złapałam, żeby nie oszaleć :-) Niby przyrasta prawidłowo, wiec nie ma co panikować, ale mimo wszystko człowiek to by chciał, żeby 14dpt to już serce biło a najlepiej zeby już bylo widać zarys dziecka i już, żeby było po badaniach, czy zdrowe...
Niestety jak sie okazuje, czekanie jest na kazdym etapie. Nie tylko do pierwszej bety....
Lili27 - dzięki wielkie. Ja mam USG w następny czwartek... Denerwuje się jak cholera, no i to czekanie... Daj znac czy uslyszysz serducho... Trzymam kciuki
Niestety jak sie okazuje, czekanie jest na kazdym etapie. Nie tylko do pierwszej bety....
Lili27 - dzięki wielkie. Ja mam USG w następny czwartek... Denerwuje się jak cholera, no i to czekanie... Daj znac czy uslyszysz serducho... Trzymam kciuki
mistle "To tak jak z jezdzeniem bez dowodu rejestracyjnego. Dopoki nie wiesz ze nie masz, jest ok, a jak juz wiesz ze nie masz to umierasz ze strachu ze policja czyha za kazdym zakretem.... "
Dokladnie tak
Dokladnie tak
Ostatnia edycja:
Roxi...kochana wlasnie o tobie ostatnio pisalam, chcialam cie wywolac chyba! no i jestes ciesze sie, ze podchodzisz do nowego rozdania kart! bede mocno zaciskac ksiukasy &&
Lili...kochana musisz chyba troche poczekac,zeby serduszka uslyszec, ale w 20dpt pecherzyki zobaczysz, przynajmniej tak dziewczyny tu mialy:-)
Lolitka...wyslane! pozniej na PW napisze co i jak:-)
a mnie dzis wzdelo jak wieloryba! chyba zaraz peknie mi brzuch
fiu fiu...narazie to nie ma szalu kochana, skrzydla sobie podcielam, bo wiem, ze duzo pracy przed moimi jajkami jeszcze...musza do jutra podrosnac, ale ciekawe czy im sie uda, musi, bo nie maja innego wyjsciamiliaa, fiu fiu, calkiem niezla produkcja jajeczek i endometrium takze ladne, ja takie mialam przy trzeciej wizycie kontrolnej. Menopur, to zdaje sie na ladny przyrost jajeczek zapisuja.
Lili...kochana musisz chyba troche poczekac,zeby serduszka uslyszec, ale w 20dpt pecherzyki zobaczysz, przynajmniej tak dziewczyny tu mialy:-)
Lolitka...wyslane! pozniej na PW napisze co i jak:-)
a mnie dzis wzdelo jak wieloryba! chyba zaraz peknie mi brzuch
mistle nie za bardzo znam sie na ciazach pozamacicznych, ale to podobno jest bardzo bolesne, wiec na tym etapie pewnie juz cos by sie dzialo.. Przy ciazach pozamacicznych progesteron jest z tego co pamietam bardzo niski.
Beta Ci rośnie ladnie - zobaczysz niedlugo w tysiacach! Spoko, spoko!
ja tez juz bym poszla na usg, zeby cos podejrzec, ale postanowilam poczekac do momentu, kiedy powinno nic serducho. Nie chce pozniej sie zalamac w razie jak nie bedzie. Czekanie, czekanie, czekanie, aaaaaaaa!!!
Beta Ci rośnie ladnie - zobaczysz niedlugo w tysiacach! Spoko, spoko!
ja tez juz bym poszla na usg, zeby cos podejrzec, ale postanowilam poczekac do momentu, kiedy powinno nic serducho. Nie chce pozniej sie zalamac w razie jak nie bedzie. Czekanie, czekanie, czekanie, aaaaaaaa!!!
reklama
Podziel się: