AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze. Głowa do góry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dzis mialamusg juz 3 , 11 dzien cyklu, bylam na krotkim protokole najpierw przez 4 tyg tabletki anty, od 2 dnia krwawienia de apeptyl i od 4 ovalep po 275 jednosyek , efekt 8 malych pecherzykow po mniej niz 8 mm i jeden 10 mm, dzis i lekarz,zdecydowal o przerwaniu stymulacji po powiedzial ze tylko ten 10 mm befzie owulowal.
Czy ktoraz z was tak miala ze jedna,stymulacja sie udala a nastepna juz tak. Mam amh 1.1 i fsh okolo 9.5 .
Bo juz naprawde zyć sie nie chce.
Moka zawsze mi humor poprawiasz i ty i dzoasiaDobrze Cię widzieć
Mi tylko raz psychologa zaproponowano to się wściekłam i powiedziałam że żadna babka która takich problemów nie miała i nie przechodziła przez takie piekło mnie nie zrozumie więc nie mam z nią o czym gadać. No i już mi nie proponowali. No bo serio tak uważam. Syty głodnego nie zrozumie choćby był najlepszym psychologiem a jakbym jeszcze od niej usłyszała "myśl pozytywnie" to bym musiała ją zabić
Jak masz wanne to nie przenos lozka, tylko poduszke. Mozesz tam.wstawic jeszcze telewizor i lodowke i masz centrum dowodzenia bez koniecznosci wychodzeniaU mnie jak bedzie bez wymiotow to ok ale jak bedzie trzeba to moge nawet lozko do lazienki przeniesc i tam koczowac nad kiblem, byle teraz ciaze utrzymac!
ja byłam u psychiatry w de i zrobił ze mnie wariatke .. a jak mu powiedziałam ze moge byc w ciazy to powiedział ze to fatalne połozenie w mojej sytuacji... a ja szok .. dał jakies psychotropy i tyle z tego... teraz szukam psychoterapeuty zeby sie wygadac..bo powiem ze mam taki rozstrój psychiczny ze szok nie wiem czy to po lekach czy rzeczywiscie mi odbija.. ale ciagle chce mi sie płakac i mam doła.. tez tak macie?Moka zawsze mi humor poprawiasz i ty i dzoasia
Musialabym ja zabic hahaha
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mowi ze wino jest moja wyczerpujaca sie rezerwa , mam stare jajniki mah 1.1 i fsh okolo 9, ale to nie sa najgorsze wyniki. Dziewczyny z nizszymi zachodziły.Witaj Julka.
Powiem ci szczerze, ze nie pdzypominam sobie, zeby ktora z dziewczyn byla w.podobnej sytuacji. Jak dlugo sie stymulowalas? Lekarz nie widzial mozliwosci zwiekszenia dawki i wydluzenia stymulacji o kilka dni? Gdzie sie leczysz?
Nie zalamuj sie. Jestes w gronie dziewczyn, ktore przechodza to co i ty i czesto gesto czuja to samo zniechecenie, ale pozniej poprawiaja korona, wycieraja lzy i startuja od nowa. Jesli nawet tym razem stymulacja spisana jest na straty popros lekarza o plan dzialania na nastepna stymulacje. Jaki u was jest problem?
Dziękuję za odpowiedź z mężem naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleniCieszę się, że wizyta udana a moja Pani dr zrobiła na Tobie dobre wrażenie. Może się zdarzyc ze wizyte będziesz miała czasami u kogoś innego ale ja nigdy nie narzekalam. Tam w Fertimedice są darmowe grupowe warsztaty z psychologiem (cztery spotkania po 1,5 godziny) więc może skorzystasz jak kolejna edycja będzie. Takie grupowe to nie dla mnie (byłam na jednych ale zrezygnowałam). Ja czekam właśnie na tel od dr i jak pojawi się @ walczę dalej . Ja u Niej miałam też krótki protokół i naprawdę idealnie dobrany. Trzymam kciuki
kuźwa na 3,5 m2 to nierealne może tv by się zmieściło, ale lodówkę musiałabym już zamiast pralki wstawić. W sumie może to nie jest zły pomysł - miałabym codziennie świeże ubrania bez praniaJak masz wanne to nie przenos lozka, tylko poduszke. Mozesz tam.wstawic jeszcze telewizor i lodowke i masz centrum dowodzenia bez koniecznosci wychodzenia
Nie zalamuj sie. Daj lekarzowi pomyslec i przygotowac nowy plan dzialania. Moze po prostu inne leki? Po purogenie jest sporo jajeczek i niezle rosna. Ja na purogenie wychodowalam 35+, z czego 17 zdatnych do zaplodnienia.Lekarz mowi ze wino jest moja wyczerpujaca sie rezerwa , mam stare jajniki mah 1.1 i fsh okolo 9, ale to nie sa najgorsze wyniki. Dziewczyny z nizszymi zachodziły.
Tak pomyslam ze moze te antyki mi za,bardzo wyciszyly jajniki.
Dawki mialam duze bo po 350 jednostek