reklama
Też bym się bała... jeszcze żadnego sama sobie nie robiłam...Ale zrób to szybk, zawsze jak nogi depiluje to licze i na trojce plaster odklejam zrób tak samo z igłąPanika 2.5 godziny jeszcze nie jestem w stanie zrobić zastrzyku w udo. A musze o 21.30 chyba tym razem zemdleje to zrobię na łóżku daleko nie będzie do spania hi hi
Ze spaniem to tak jak i z seksem ....nie da się na zapas , tak mówi mój mążmy jak narazie mamy od teściów pożyczone pieniądze i u męża brata jesteśmy trochę winni ale jak narazie bez kredytu mam nadzieje ze tym razem sie uda i nie będę musiała już pożyczać wierze w to bardzo i będę brała relanium więc też będę spala całe dnie hehe wyśpię się na zapas
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Moje kochane nie było mnie tu chyba że 2albo 3 tygodnie !! Tyle roboty i wszystkiego że nie dawalam rady może ktoś w skrócie mi podpowie co mnie ominęło ?
A więc tak dziś miałam wizytę w nowej klinice jestem pod ogromnym wrażeniem i mąż też siedzieliśmy 1,5h dużo rozmawialiśmy wszystko nam zostało super wytłumaczone A więc tak muszę aby zrobić czystość pochwy chlamydie i cytologie .. będziemy szli krótkim protokolem prawdopodobnie stymulacje zacznę od 13-14 listopada pani doktor zaproponowała mi psychologa bo oczywiście się poplakalam na wizycie ale nie chcialam.. No nie wiem..maz uważa że powinnam skorzystac.. eh
Kochane napewno nie nadrobie co tu się wydarzyło A więc mam nadzieję że jest komu gratulowac :-**
Cieszę się, że wizyta udana a moja Pani dr zrobiła na Tobie dobre wrażenie. Może się zdarzyc ze wizyte będziesz miała czasami u kogoś innego ale ja nigdy nie narzekalam. Tam w Fertimedice są darmowe grupowe warsztaty z psychologiem (cztery spotkania po 1,5 godziny) więc może skorzystasz jak kolejna edycja będzie. Takie grupowe to nie dla mnie (byłam na jednych ale zrezygnowałam). Ja czekam właśnie na tel od dr i jak pojawi się @ walczę dalej . Ja u Niej miałam też krótki protokół i naprawdę idealnie dobrany. Trzymam kciuki
walczaca o szczescie
Przykro mi. Trzymalam kciuki aby sie udalo. No to trzymam dalej za kolejne podejście!! Aby bylo szczęśliwe!! :-)No i po ptokach jak to sie mówi. Beta spadła na 5.1
Odstawiam encorton powoli, czekam na @ i próbujemy raz kolejny zostało 5 mrozaczkow i teraz będziemy przyjmować 2
Dzięki walczaca o szczescie
Ostatnia edycja:
druga teraz będzie i mam nadzieję ze ostatniaKtóra to Twoja próba jeśli mogę wiedzieć ??
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
Ja tak miałam. Doktorka mi powiedziała właśnie, że to od gonapeptylu, a ovitrelle jest po to żeby nie wymiotować bo zmniejsza poziom hormonu - chyba estradiolu.Wczoraj zaaplikowałam sobie 4 zastrzyki 2 szt ovitrelle i 2szt ganapeptyl , wydaje mi się ,że od tego drugiego mam dziś cholerne mdłości, czy któraś tak miała?
Mam nadzieję, że nic nie poplątałam.
A długo Ci się utrzymywały?Ja tak miałam. Doktorka mi powiedziała właśnie, że to od gonapeptylu, a ovitrelle jest po to żeby nie wymiotować bo zmniejsza poziom hormonu - chyba estradiolu.
Mam nadzieję, że nic nie poplątałam.
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
No własnie jeszcze trochę tych mdłości mam i dlatego gdyby dzisiejsze wyniki nie były zadowalające to miałam dostać 1/8 dawki ovitrelle. Wyniki jednak zadowalające więc nie musiałam brać zastrzyku.A długo Ci się utrzymywały?
reklama
hope322
Ja mam dokladnie tak samo, tylko nie od tygodnia a pol roku..kochana powiem Ci że ja od tyg nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić tak mi dobrze w domu tak cieplutko pod kocykiem z herbatą i yorkiem tylko wychodzę jak juz naprawdę muszę jechać do sklepu a tak to bym mogła sie WGL nie pokazywać i jakoś tak dobrze mi z tym nikt o nic nie pyta nie muszę na głupie pytania odpowiadać tak mi super po prostu
Podziel się: