hehehe dobre dobreZe spaniem to tak jak i z seksem ....nie da się na zapas , tak mówi mój mąż
reklama
A na jakim etapie jesteś , przepraszam ale nie pamiętam?No własnie jeszcze trochę tych mdłości mam i dlatego gdyby dzisiejsze wyniki nie były zadowalające to miałam dostać 1/8 dawki ovitrelle. Wyniki jednak zadowalające więc nie musiałam brać zastrzyku.
ja ogólnie jestem takim domownikiem lubię w domu siedziećJa mam dokladnie tak samo, tylko nie od tygodnia a pol roku..
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
5dptA na jakim etapie jesteś , przepraszam ale nie pamiętam?
M@gda
Moderatorka
Cudnie! Duzy maluszekJa już po wizycie!!! Mały ma się dobrze i waży 1900 gr. Ale lekarz zrobił mi zwykłe usg bez opisu... Nie mierzył szyjki tylko ją zbadał!!! I jest zamknięta twarda i długa
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Oj tak. Mdlosci zgaga, mega opuchniete stopu na ktorych ciezko stanac, ale ja... nadal sie bardzo ciesze, nawet na te kopy, napinania i rozciagania w środku. Nie zamienilabym tego na nic!ale coz....dla dziecka wszystko
hope322
Fanka BB :)
Ja zawsze bylam pelna energii i pozytywnie nastawiona ale te wszystkie wydarzenia z mojego zycia i kolejna porazka tak mnie jakos przygniotly, ze nie mam czasami sily nawet w domu posprzatac. A jak juz cos robie to meczy mnie to tak, ze klade sie spac. Mam nadzieje, ze niedlugo sie to zmieni.ja ogólnie jestem takim domownikiem lubię w domu siedzieć
5dpt[/QU
To super , ja jutro mam punkcję i troszkę strachu jak wyjdzie.
M@gda
Moderatorka
No to szykuj sie powoli mama to tuz tuzWitam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tak,jak mam ocet. Ręczniki szczególnie są potem super puszyste.
Ale winny, spirytusowy czy jablkowy?
A tak serio to wlewasz go tam gdzie płyn do plukania?
Podziel się: