reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciężko jest wyjść i udawać że wszystko jest ok... jak tak naprawdę do du.... ja jutro mam ślubowanie u syna w szkole, wiec będą wielkie spojrzenia na mnie czy ja wkoncu w ciąży czy nie... dodam że pracuje w tej samej szkole w przedszkolu i jestem na zwolnieniu i każdy myśli ze ja w ciąży
u mnie nie jest ciężko wyjść pogodzilam się z porażką staram sie do tego nie wracać boli ale nie chce wracać do przeszłość chce żyć przyszłością po prostu mam taki okres ze tak dobrze mi w domu ze nie chce mi sie z niego ruszać tak tu cieplutko cieplutki kocyk tak mi dobrze a na dworze tak zimno ponuro ale w piątek jadę do lekarza i zaczynam mam nadzieje właściwą stymulacje :)

Dziewczyny na kiedy się najlepiej umawiać na akupunkturę? W sensie jak to jest czasowo względem cyklu? Teraz jestem 11 dzień na antykach i nie mam pojęcia jak to wygląda.

Też żałuję że wzięłam dwa... bo straciłam ona ... Tak to bym miała jeszcze na jeden transfer dodatkowy...Ale to ja bardzo chciałam dwa z nadzieją ze to zwiększy szanse ale jednak się nie udało :(

Tak samo mogłaś dwa po jednym wziąć i tez mogloby nie być ciąży. Strasznie tego faktu się uczepilas. Ja mialam dwa transfery: pierwszy - 1 zarodek i lipa, drugi z 2 mrożakami i jest pojedyncza ciąża. Uważam osobiście że podanie dwójki zwiększa szansę na choćby pojedynczą ciążę. Życzę powodzenia w kolejnych transferach. Nie zalamuj się tak.

No wlasnie tez sie troche zdziwilam ty ovitrelle, nie zafalszuje to wynikow bety?
Wyniki były dobre i obyło się bez ovitrelle, ale miałam go dostać jedynie 1/8.
Teraz wyniki muszę powtórzyć w piątek + do tego beta.

Wydaje mi się, że ten ovitrelle miałam dostać dlatego, że bardzo bolał mnie brzuch i miałam (a nawet dalej mam ale mniejsze) mdłości.
Brzuch przestał boleć dziś jak rano, w końcu, posiedziałam dłużej w toalecie.

Hahaha to się dogadaliśmy :) wiesz co ja mam taki z Niemiec sprowadzany bo nas po wsi jeździ babka i sprzedaje różnoraką chemię z Niemiec. Proszki, płyny, spreje i co tylko chcesz i ma właśnie taki płyn który generalnie jest przeznaczony do kuchni że można nim blaty kuchenne wycierać i nawet deski do krojenia no właśnie jest do tego żeby podobno 99 % bakterii usunąć i rzeczy nim umyte mogą mieć bezpośredni kontakt z żywnością kupiliśmy go już kiedyś do kuchni a przed pierwszym transferem chyba z 5 butelek na zapas i tak wszystkie szafki w moim pokoju, telewizor, parapet a nawet podłogę z wodą i tym płynem miałam "odkażany". Czy to działa nie wiem ale jednak bardziej ufam tym niemieckim typowo środkom niż tym na Polskę czy w Polsce robionym. Niestety przykładem są chociażby proszki...
A możesz podać nazwę z butelki.

reklama
u mnie nie jest ciężko wyjść pogodzilam się z porażką staram sie do tego nie wracać boli ale nie chce wracać do przeszłość chce żyć przyszłością po prostu mam taki okres ze tak dobrze mi w domu ze nie chce mi sie z niego ruszać tak tu cieplutko cieplutki kocyk tak mi dobrze a na dworze tak zimno ponuro ale w piątek jadę do lekarza i zaczynam mam nadzieje właściwą stymulacje :)
Która to Twoja próba jeśli mogę wiedzieć ??

Do góry