reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, myślę że i tak sukces że coś zaskoczylo z KD. I że lekarz jest dobry. A to
że zarodek się nie utrzymał nie jego wina.
Myślę że drugi raz Przy odpowiednich lekach będzie udany :)
No na forum ż kd dziewczyny co druga to ma bliźniaki. Ponoć łatwiej o taka ciążę ż kd ponieważ komórki są od zdrowych kobiet ..... czy to prawda ....hmmmm

reklama
Wizyta w następny piątek. Mówił że zmieni mi leki i dawki . Tym razem biorę jeden zarodek. Żałuję że przy pierwszej próbie posluchalam go i wzięłam dwa. Nie wiedział jeszcze co i jak a kazał wziąć dwa. Brrrrrrr
Kazał? To chyba wy podejmujecie ostateczna decyzje. Ciąża u ciebie była ale się poprostu nie utrzymała.
Ja.wzięłam dwa i został że mną jeden. Jakbym brała jeden niewiadomo co by było

kochana powiem Ci że ja od tyg nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić tak mi dobrze w domu tak cieplutko pod kocykiem z herbatą i yorkiem :) tylko wychodzę jak juz naprawdę muszę jechać do sklepu a tak to bym mogła sie WGL nie pokazywać i jakoś tak dobrze mi z tym nikt o nic nie pyta nie muszę na głupie pytania odpowiadać tak mi super po prostu :)
Tez tak mialam na l4 -lozko, kocyk, ksiazka, herbatka i forum - moglabym tak cale wieki siedziec!!

A powiedział coś na temat tego dlaczego ciąża biochemiczna?
Może dodatkowe leki pomogą teraz w utrzymaniu.
Ja miałam Medrol, estradiol i progesteron tj luteina i duphaston a ty tylko lutenyl z tego co pamiętam i Medrol?

MoKa, też o tym myślałam jak jeszcze się starałam. Ba! Nawet marzyłam jak wymiotuję z powodu ciąży, że w końcu w niej jestem :D Teraz inaczej na to patrzę :-D Także wszystkim życzę ciąż bez wymiotów i nudności :tak:
U mnie jak bedzie bez wymiotow to ok ale jak bedzie trzeba to moge nawet lozko do lazienki przeniesc i tam koczowac nad kiblem, byle teraz ciaze utrzymac!

reklama
Do góry