reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam :p Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac :)
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
orzechów i avocado nie odstawiaj bo kwasy omega3 w nich zawarte dobrze działają na rozwój dzidzi w ciąży :) możesz zmniejszyć ilości, jeżeli jesz dużo ;)

A ja się czuje okropnie. Nie mogę normalnie funkcjonować odkąd odstawiłam wszystkie leki. Po nich mogłam góry przenosić. Wiem może i szkodzą ale niech już mijaja te tygodnie. Ja chce moje tabsy! :)

Jeszcze nie moge bo za wcześnie aby dzwonic do kliniki, jeden wynik bety i to 9 dpt uznaja za nie wiarygodny... póki co dalej biore leki... :-( zadzwonie do dr i na pewno w listopadzie walcze dalej. Plan jest taki ze na sztucznym cyklu i jak sa zarodki tej samej klasy to biore 2. Mam nadzieję że dołoży mi cos jeszcze co moze mi pomóc...

U mnie jeśli endo da radę podrosnac to też biorę 2 (są idealnie takie same). Mrozakow nie będę już miała, zostanie mi 8 zamrozonych komórek. Czyli może znów podobnie będziemy szły :)

Oczywiście ze koszty nie grają roli w tej chwili, wyciągnę choćby z pod ziemi [emoji3]. No a na dzisiejsze wizyty, badania i leki poszło kolejne 600zł. A w przyszły wtorek na transfer z dodatkami 2400, do tego dochodzi akupunktura, ale ro przy tym pikus 160zł, ale mnie półkula dzisiaj [emoji3][emoji122].

Nie ma co narzekać zrobię wszystko żeby sie udało [emoji3]

W kalendarz sie już wpisałam.

Jak jutro wynik progesteronu będzie poniżej 1,5 to 31.10. Transfer. Jupi ale widzę ze nie będę Sama - już sie pare osób w podobnym terminie szykuje.

Ale bedą emocje [emoji3][emoji23]
Ja dzien pozniej, takze razem pewnie bedziemy betowac ;)
To jest nasz czas ✊

Oczywiście ze stosuje, nasiona chia 3 łyżeczki dziennie, migdały, dużo tłustych ryb, mega dużo buraka no i wino, ale słodkie bo wytrawnego nie jestem w stanie wypić, ale oczywiście tylko jedna lampkę [emoji3]. Taki mój urok najgrubsze jakie miałam to było 8,5. I to było szaleństwo. Ale myśle ze w tydzień do tego 8,5 dociągnę co?
Dasz rade, endo napewno podrosnie. Wytrawne wino duzo lepsze na endo, moze jakos sprobuj sie przekonac, ja akurat bardzo lubie.
To jak ja mam teraz endo 9,7 to za tydzien nie bedzie za grube? Teraz sie tym bede martwic..

reklama
Do góry