reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ni właśnie a @ się nie rozkrecila takze może ja tez zasluzylam tam.na górze na jakis cud?? Zobaczymy. Powtorze ale jeszcze nie wiem kiedy ;-)
Wiesz Ty masz super blastki takze myślę że tu tez jest roznica. Moja w 5 dobie byla 3 stadium takze chyba tak sobie... ehhh. Wydaje mi sie że moze tez troche inaczej podchodzi sie do leczenia jak jest konkretny powód,tak jak u nas... czynnik meski i każą czekac na super szczesliwy zarodek.
Ty wiesz ze one są silne także szukasz przyczyny niepowodzeń gdzies dalej... ja jeszcze przez chwile wierzę mojej dr ;-)
U Ciebie faktycznie to weekendowe plamienie daje jeszcze cień nadziei :) Powtarzasz betę w czwartek?
No u mnie właśnie to "Zrobiłam wszystko co mogłam" zawiera też wczesną betkę, żeby sprawdzić, czy w ogóle dochodzi do implantacji. Póki co 100% powodzenia i tu kolejny przykład, dlaczego dziwię się, że lekarze nie każą robić wcześniej bety - w czerwcu jakbym robiła betę w wyznaczonym terminie (12-14dpt) to nie wiedziałabym w ogóle, że zarodek podjął walkę, a lekarz na podstawie wyników z 6 i 9dpt zlecił dodatkowe badania (te, które oczywiście można było zrobić w klinice). Z dwojga złego wolę zostawić im hajs za badania, niż za nieudane transfery...

Dziś uwierzyłam, ze bedzie dobrze [emoji7]
1508838123-ec4c88f30bb73054-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Super. Gratuluję

Ja się czułam idealnie. O 5 rano potrafiłam wstać i kłaść się o 12 w nocy a teraz nie mogę zejść z łóżka
może przesilenie jesienne czy jak to nazwać... no ja przed punkcją do samego końca pracowałam - fizycznie po ok 1-12godz 5dni w tyg, do tego rowerek every day do i z pracy i weekendowo wypady po ok 50-60km :D ale na cyklu sztucznym przed crio mialam straszne wahania nastroju

reklama
Do góry