reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam kochane w moim 3dpt. U mnie i kropków nie wiadomo co słychać znaczy ja staram się oszczędzać i nie stresować a co robią moje dwa skarby to nie wiem. Mam jednak nadzieję że pięknie się dzielą i przygotowują do wgryzienia w endo albo są tak szybkie że już przynajmniej się go uczepiły. Wczoraj trochę brzuch mnie pobolewał tak niby jak na @ ale inaczej - to pewnie po punkcji jeszcze...
Generalnie tradycyjnie mam huśtawkę nastrojów.
Miłego dnia dziewczyny!
Hejka! U mnie dopiero 1dpt, a nosi mnie, ze hoho. Nikt mnie nie wkurzył, a denerwują mnie głupie drobnostki typu krople wody na podłodze, które psy po piciu wody roznoszą po całym mieszkaniu, czy nie ułożone na miejsce jakieś przedmioty. Grrr. A może po prostu wstałam lewą nogą. Staram się mieć ciągle czymś zajętą głowę, chociaż nie wiem czy na tym etapie coś to może zmienić. Trzymam kciuki!

Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam :p Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac :)
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
Super info!! W takim razie już niedługo przytulisz swojego Malucha! Wierzę,że na najbliższe 9 msc!! :-)

No ja się właśnie zastanawiam czy w 10dpt dwudniowych kropeczków badanie bety nie jest za wczesne? Lekarz powiedział po transferze że za 10 dni mam robić ale kurczę nie jestem pewna czy to już będzie dobry czas.
Mi wczoraj przy 5dniowej blastce powiedział, że najwcześniej za 10 dni, więc lepiej odczekaj jeszcze z 2 dni.

Dziś chyba taki dzień.ja dziś 8dpt i cały czas leże bo brzuch boli,jajniki co jakiś czas kują i mega niedobrze mi.ale ogólnie brzuch mnie pobolewa od samego początku.
Całe 8 dni leżysz? Podziwiam... Ja już nie mogę wytrzymać w łóżku...
Dodatkowo bardzo boli mnie głowa a APAP na mnie nie działa..
Mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.
Kiedy betujesz? Miałaś blastke tak?

reklama
Do góry