walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Czyli 9 dpt, a na kiedy była zalecana przez doktorka?? :-)Maz mnie namawia na sobotę
Kochana i jaką mieliście Blastkę? W sensie jakiej klasy? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli 9 dpt, a na kiedy była zalecana przez doktorka?? :-)Maz mnie namawia na sobotę
Hejka! U mnie dopiero 1dpt, a nosi mnie, ze hoho. Nikt mnie nie wkurzył, a denerwują mnie głupie drobnostki typu krople wody na podłodze, które psy po piciu wody roznoszą po całym mieszkaniu, czy nie ułożone na miejsce jakieś przedmioty. Grrr. A może po prostu wstałam lewą nogą. Staram się mieć ciągle czymś zajętą głowę, chociaż nie wiem czy na tym etapie coś to może zmienić. Trzymam kciuki!Witam kochane w moim 3dpt. U mnie i kropków nie wiadomo co słychać znaczy ja staram się oszczędzać i nie stresować a co robią moje dwa skarby to nie wiem. Mam jednak nadzieję że pięknie się dzielą i przygotowują do wgryzienia w endo albo są tak szybkie że już przynajmniej się go uczepiły. Wczoraj trochę brzuch mnie pobolewał tak niby jak na @ ale inaczej - to pewnie po punkcji jeszcze...
Generalnie tradycyjnie mam huśtawkę nastrojów.
Miłego dnia dziewczyny!
Super info!! W takim razie już niedługo przytulisz swojego Malucha! Wierzę,że na najbliższe 9 msc!! :-)Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
Różnie, u mnie za pierwszym razem była nawet przed betą, za drugim razem jakieś 2-3 dni po odstawieniu leków, i tak jest zazwyczaj.Dziewczyny mam pytanie, jak długo po nieudanym transferze zawita @?? Oczywiście jej nie chce ale wiem ze muszę...
Mi wczoraj przy 5dniowej blastce powiedział, że najwcześniej za 10 dni, więc lepiej odczekaj jeszcze z 2 dni.No ja się właśnie zastanawiam czy w 10dpt dwudniowych kropeczków badanie bety nie jest za wczesne? Lekarz powiedział po transferze że za 10 dni mam robić ale kurczę nie jestem pewna czy to już będzie dobry czas.
2 dni po odstawieniu lekow do mnie @ zawitala.Dziewczyny mam pytanie, jak długo po nieudanym transferze zawita @?? Oczywiście jej nie chce ale wiem ze muszę...
Całe 8 dni leżysz? Podziwiam... Ja już nie mogę wytrzymać w łóżku...Dziś chyba taki dzień.ja dziś 8dpt i cały czas leże bo brzuch boli,jajniki co jakiś czas kują i mega niedobrze mi.ale ogólnie brzuch mnie pobolewa od samego początku.
Na niedzielę było zalecenieCzyli 9 dpt, a na kiedy była zalecana przez doktorka?? :-)
Kochana i jaką mieliście Blastkę? W sensie jakiej klasy? ;-)