reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam :p Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac :)
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
Jak fajnie :) powodzonka

Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam :p Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac :)
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
No ta data musi coś oznaczać ;)

A ja siedzę i czekam na wizytę przed gabinetem, mam nadzieje ze do transferu zostanę dopuszczona i wszystko będzie Ok, wyniki się poprawiły i nie jest najgorzej a myśle ze za tydzień półtorej będzie jeszcze lepiej.

Tak sie boje ze znowu noc z tego nie wyjdzie. Jak dzisiaj zobaczyłam przyjaciółki zdjęcie z córami zdałam sobie sprawę jak bardzo mi zależy, na codzień jakoś przy tej walce zapomniałam jak bardzo. [emoji30]
Jak każda z nas, masz różne dni... lepsze i gorsze. Trzymam kciuki aby to było szczęśliwe podejście i abyś mogła działać już teraz! :-)

reklama
Do góry