Olusja1987
Fanka BB :)
Bardzo prosta sprawa Mąż musi Ci gnaty ponastawiaćA jak się ma ból pod łopatką do ciąży? Jak mi to wytłumaczysz LOGICZNIE to się uspokoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo prosta sprawa Mąż musi Ci gnaty ponastawiaćA jak się ma ból pod łopatką do ciąży? Jak mi to wytłumaczysz LOGICZNIE to się uspokoje
Męża znów nie ma! Ale co z tą ciąża? Myśli że kropek już tyle waży że mógł mnie uszkodzić?Bardzo prosta sprawa Mąż musi Ci gnaty ponastawiać
Jak fajnie powodzonkaJa juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
Facety, jak ich trzeba, to zawsze nie ma Mebluje się w Twoim endo, a całe mebloimplanatację uczcił Piccolo, którego korek akurat trafił w łopatkę.Męża znów nie ma! Ale co z tą ciąża? Myśli że kropek już tyle waży że mógł mnie uszkodzić?
Brawo! Aż się popłakałam ze śmiechu!Facety, jak ich trzeba, to zawsze nie ma Mebluje się w Twoim endo, a całe mebloimplanatację uczcił Piccolo, którego korek akurat trafił w łopatkę.
No ta data musi coś oznaczaćJa juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.
Dziewczyny jestem niedoumiana, co to jest ten intralipid?Ehh sama wiesz jak to jest! Też bym baaardzo chciała zobaczyć dwie cyferki!
A powiedz mi Ty miałaś kiedyś podawany intralipid?
Też masz takie pseudo skurcze? To co w sobotę razem idziemy?
Jak każda z nas, masz różne dni... lepsze i gorsze. Trzymam kciuki aby to było szczęśliwe podejście i abyś mogła działać już teraz! :-)A ja siedzę i czekam na wizytę przed gabinetem, mam nadzieje ze do transferu zostanę dopuszczona i wszystko będzie Ok, wyniki się poprawiły i nie jest najgorzej a myśle ze za tydzień półtorej będzie jeszcze lepiej.
Tak sie boje ze znowu noc z tego nie wyjdzie. Jak dzisiaj zobaczyłam przyjaciółki zdjęcie z córami zdałam sobie sprawę jak bardzo mi zależy, na codzień jakoś przy tej walce zapomniałam jak bardzo. [emoji30]
Też masz takie pseudo skurcze? To co w sobotę razem idziemy?[
A może w piątek ?bo u mnie w sobote laboratorium nieczynne