reklama
ludek
Fanka BB :)
Ludek- kochana, jak tam Twoje dolegliwości? Chyba o miesiąc Twój maluch wyprzedza mojego i jestem ciekawa czy czujesz się lepiej bo u mnie nadal słabo!
Cześć Nina, dziękuję za pamięć Dawno Cię nie było. Ostatnie trzy tygodnie jest w miarę, znaczy że dalej mam ślinotok, wszystko mi się odbija i czasem mam mdłości ale jednak jem już więcej różnych rzeczy i więcej piję. Pracuję z domu, bo jak idę do biura zaczynam dużo gorzej się czuć. Ostatni dzień horroru czyli całodniowe wymioty miałam w równo 13 tygodni i mam nadzieję, że to już był ostatni raz Dalej biorę 1 tab Prevomitu dziennie i bakterie takie co można ciężarnym, a do tego herbatka Aktywne trawienie
A jak u Ciebie? Który to juz tydzień? Jak się czujesz? Masz same mdłości?
Ja dziś skończyłam równo 16 tygodni.
monikaaakaaa
Początkująca w BB
Dzięki tak zrobię, poczekam czy znowu coś zauważę i dzwonię wtedy do doktor, a jak nie to jutro o wszystkim jej powiem...Ja pierwsze krwawienie miałam miedzy 5-6 tyg pózniej tydzień pozniej leżenie w szpitalu i tam zobaczyłam serduszko i tak krwawiłam do 9 tyg ciąży, Też się bałam ale było wszystko dobrze więc i u ciebie będzie napewno też dobrze dobrze ze jutro masz wizytę to powiedz od razu tylko zerkaj czy pojawia się tam coś jak będzie się pojawiać znowu dziś jeszcze jedz wtedy na IP niech zobaczą.
ludek
dziewczyny w koncu przyszła @ .. ciesze sie mimo tego ze umieram.. takiego bólu jeszcze nie miałam..w piatek termin zobaczymy co wymysli moja gin
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się! Wziełaś coś przeciwbólowego? Teraz transfer i ma być dzidzia
asinka89
wziełam ale cos słabo działaja.. no oby sie udało mam nadziejeTrzymaj się! Wziełaś coś przeciwbólowego? Teraz transfer i ma być dzidzia
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziś uwierzyłam, ze bedzie dobrze [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cudowny widok[emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nina001
Dajesz mi nadzieję,że już niedługo stanę na nogi! Skończyłam 13t.c ale nadal jestem bardzo słaba i mdłości przykuły mnie do łóżka. Zgage mam 5 razy dziennie. Mdłości wybudzają mnie o 3 nad ranem...Wychodzę z domu jedynie pod obstawą męża i tylko gdy muszę pojechać do lekarza. Nawet siły nie mam by forum poczytać Sił dodaje mi widok malucha na usg, co za ruchliwa istota! Podziwiam Cię,że pracujesz!Cześć Nina, dziękuję za pamięć Dawno Cię nie było. Ostatnie trzy tygodnie jest w miarę, znaczy że dalej mam ślinotok, wszystko mi się odbija i czasem mam mdłości ale jednak jem już więcej różnych rzeczy i więcej piję. Pracuję z domu, bo jak idę do biura zaczynam dużo gorzej się czuć. Ostatni dzień horroru czyli całodniowe wymioty miałam w równo 13 tygodni i mam nadzieję, że to już był ostatni raz Dalej biorę 1 tab Prevomitu dziennie i bakterie takie co można ciężarnym, a do tego herbatka Aktywne trawienie
A jak u Ciebie? Który to juz tydzień? Jak się czujesz? Masz same mdłości?
Ja dziś skończyłam równo 16 tygodni.
ludek
Dajesz mi nadzieję,że już niedługo stanę na nogi! Skończyłam 13t.c ale nadal jestem bardzo słaba i mdłości przykuły mnie do łóżka. Wychodzę z domu jedynie pod obstawą męża i tylko gdy muszę pojechać do lekarza. Nawet siły nie mam by forum poczytać Sił dodaje mi widok malucha na usg, co za ruchliwa istota! Podziwiam Cię,że pracujesz!
Ale jesteśmy z Tobą podobne Ja też nawet jak jeszcze dawałam radę chodzić do biura to jak przyjdę do domu, zjem kolację, to pod kołderkę i to czytam to leżę i tak do rana. A teraz jest podobnie tylko że śpię dłużej i w ógole nie wychodzę do pracy. Czasem na zakupy, do lekarza, a w niedzielę na obiad do rodzinki Na mdłości dobrze pomagają przegryzki. Ja teraz już mniej ale wcześniej praktycznie cały czas coś żułam: pokrojone jabłka, marchewki, sucharki. Wtedy czułam sie lepiej. Trzymaj się, myślę że już niedługo będzie lepiej W chwilach kompletnej bezradności i upadku sił też patrzyłam na zdjęcia z USG Co do mojej pracowitości już z 3 tygodnie L4 jest za mną, a mam pracę biurową
reklama
Podziel się: