reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Całe 8 dni leżysz? Podziwiam... Ja już nie mogę wytrzymać w łóżku...
Dodatkowo bardzo boli mnie głowa a APAP na mnie nie działa..
Mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.
Kiedy betujesz? Miałaś blastke tak?

Nie całe 8 dni leże ale wiekszość czasu tak,ponieważ nie najlepiej sie czuje.
Miałam podanego jednego zarodka 3 dniowego.Lekarz kazał z betą czekac 14 dni czyli do poniedziałku.ale chyba w weekend jednak zrobie test. :)

reklama
A ja siedzę i czekam na wizytę przed gabinetem, mam nadzieje ze do transferu zostanę dopuszczona i wszystko będzie Ok, wyniki się poprawiły i nie jest najgorzej a myśle ze za tydzień półtorej będzie jeszcze lepiej.

Tak sie boje ze znowu noc z tego nie wyjdzie. Jak dzisiaj zobaczyłam przyjaciółki zdjęcie z córami zdałam sobie sprawę jak bardzo mi zależy, na codzień jakoś przy tej walce zapomniałam jak bardzo. [emoji30]

reklama
A ja siedzę i czekam na wizytę przed gabinetem, mam nadzieje ze do transferu zostanę dopuszczona i wszystko będzie Ok, wyniki się poprawiły i nie jest najgorzej a myśle ze za tydzień półtorej będzie jeszcze lepiej.

Tak sie boje ze znowu noc z tego nie wyjdzie. Jak dzisiaj zobaczyłam przyjaciółki zdjęcie z córami zdałam sobie sprawę jak bardzo mi zależy, na codzień jakoś przy tej walce zapomniałam jak bardzo. [emoji30]
Będzie dobrze! Ja Ci to mówię :D

Do góry