reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale jesteśmy z Tobą podobne :D Ja też nawet jak jeszcze dawałam radę chodzić do biura to jak przyjdę do domu, zjem kolację, to pod kołderkę i to czytam to leżę i tak do rana. A teraz jest podobnie tylko że śpię dłużej i w ógole nie wychodzę do pracy. Czasem na zakupy, do lekarza, a w niedzielę na obiad do rodzinki :sorry: Na mdłości dobrze pomagają przegryzki. Ja teraz już mniej ale wcześniej praktycznie cały czas coś żułam: pokrojone jabłka, marchewki, sucharki. Wtedy czułam sie lepiej. Trzymaj się, myślę że już niedługo będzie lepiej :happy: W chwilach kompletnej bezradności i upadku sił też patrzyłam na zdjęcia z USG :rofl2: Co do mojej pracowitości już z 3 tygodnie L4 jest za mną, a mam pracę biurową :sorry:
Niestety jestem nadwrażliwa na większość zapachów: mydło zmieniam już 4 raz. Mąż ma zakaz używania perfum i jedzenia chipsów bo nasilają mdłości. Gotować nie mogę bo kończy się to nurkowaniem w wc (zapach smażonego jedzenia powala mnie na kolana). A winogrona mają zapach ryby!:p Jem co 2 godziny bo inaczej jest źle. Z pracą będzie ciężko bo jest stresująca i nie wiem czy dałabym rade brać na siebie taką odpowiedzialność. Super już sobie radzisz!!!! Podziwiam i zazdroszczę:)

reklama
Boże ale ja się dzisiaj fajnie czuje 5dpt mega bóle brzucha i ból pod lewą łopatką... Rano miałam wrażenie że zaraz mnie zaleje "cudowna woda" ale nic z tego...
A gdzie tam jeszcze do bety... :(
A którego dpt planujesz Kochana betować??
Niestety te objawy na tym etapie to sama wiesz jakie są... mogą świadczyć w jedną i w drugą stronę, ale ja wierzę że Tobie się uda!! :-D

Dzisiaj pierwszy dzień 7 tygodnia, a jutro mam zaplanowane USG serduszkowe...chciałabym jakoś doczekać :( ja z progesteronu biorę utrogestan 3x2 i zastrzyki z prolutex-u 1x1... teraz zaaplikowałam sobie 1 utrogestan więcej i wieczorem też tak zrobię.
Jeśli nie jest to żywa czerwona krew i jest jej tylko trochę to myślę, ze że nie masz się czym martwić. Jutro się wyjaśni [emoji9] [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety jestem nadwrażliwa na większość zapachów: mydło zmieniam już 4 raz. Mąż ma zakaz używania perfum i jedzenia chipsów bo nasilają mdłości. Gotować nie mogę bo kończy się to nurkowaniem w wc (zapach smażonego jedzenia powala mnie na kolana). A winogrona mają zapach ryby!:p Jem co 2 godziny bo inaczej jest źle. Z pracą będzie ciężko bo jest stresująca i nie wiem czy dałabym rade brać na siebie taką odpowiedzialność. Super już sobie radzisz!!!! Podziwiam i zazdroszczę:)

Jak praca jest stresująca to zdecydowanie NIE chodzić. Mnie też zapachy drażnią także wietrzymy non stop. Też nie przyrządzam :p Widzę, że masz wszystkie uroki ciąży bo winogrona i ryby nieźle :D

Właśnie zapisałam się do Gamety do doktora Ireneusza Połecia. Czy któraś z was coś o nim może powiedzieć? ? [emoji4]

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Tak. Moj lekarz dzieki niemu jestem w ciazy 31 tydzien [emoji7] jak masz jakies pytania to pisz smialo na priv

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś uwierzyłam, ze bedzie dobrze [emoji7]
1508838123-ec4c88f30bb73054-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pieknie, gratulacje :) ❤️

Ja juz po wizycie. Pecherzyk urosl do ok 16mm, za to endo podskoczylo mocno i ma juz 9,7mm. Juz nie bede stosowac diety cud z winkiem orzechami i awokado. Pomogla na 100% tazke polecam :p Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk z ovitrelle, bo pecherzyk musi jeszcze troszke podrosnac i crio mam zaplanowane na 1.11. Juz nie moge sie doczekac :)
Po torbielu czy co to tam bylo kolo jajnika nie ma sladu.

reklama
Boże ale ja się dzisiaj fajnie czuje 5dpt mega bóle brzucha i ból pod lewą łopatką... Rano miałam wrażenie że zaraz mnie zaleje "cudowna woda" ale nic z tego...
A gdzie tam jeszcze do bety... :(

Dziś chyba taki dzień.ja dziś 8dpt i cały czas leże bo brzuch boli,jajniki co jakiś czas kują i mega niedobrze mi.ale ogólnie brzuch mnie pobolewa od samego początku.

Do góry