reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Kochana z serca Ci gratuluję [emoji7] [emoji7] Jednak czasami trzeba po prostu uwierzyć. Tak się cieszę. Teraz szczęśliwie do końca [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9] [emoji9] [emoji9] [emoji9] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

witam dziewczyny .. a ja cos czuje ze jutro w koncu przyjdzie @...wiec moze w koncu cos ruszy.. a co do Dami to wyniki coraz gorsze..zastanawiam sie czy w koncu bedzie lepiej..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje marzenie... tak powiedzieć mężowi ze sie udalo... nie wiem tylko czy doczekamy sie takiego dnia... :-(

Ahhhh teraz skojarzylam bo wiecie dalej szok

Buciki to dalam z corka Teraz za pakuje test i dam mu [emoji12]
Zycze kazdej tak naprawde szczegolnie tym ktore juz sa Po paru podejsciach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry