reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny ja po wizycie te moje jajka jakoś rosną trochę nierówno ale .....
Jutro jeszcze estradiol i progesteron i w czwartek punkcja.
Kurcze oby tylko było tych 6 jajek które są na podglądzie, bo do tej pory mam traumę z ostatniej punkcji i mnie nerwy biorą..
dobre wieści! super! teraz byle do czwartku ;)

reklama
U mnie jednak ciąż biochemiczna. Beta spadła do 2,5 więc odstawiam leki. Czekam na wiadomość od mojej dr co dalej. Przeżyłam porażkę w weekend i dziś z nowymi siłami patrzę w przyszłość (pomagając sobie wytrawnym winem, bo na przyszly cykl trzeba wzmacniać endometrium :).
Przykro mi bardzo;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przezywalam kilka dni temu to samo tylko moja beta nie spadła a stałą od 4 dni w miejscu . Odstawiłam leki i 3 dni później przyszło krwawienie przez ogromne K.

Dzuewczyny chyba glowa to jednak nie to ze blok bo Ja caly czas myslalam o ciazy drugiej a dzus wyszedl mi pozytyw
Jestem w szoku
Niewiem jak mezowi powiedziec ze Po ivf i 5 latach jest test pozytyw naturalnie [emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
kochana super :) Dami nowi ze masz małe butki postawic na stole :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ehh... może tak być :( ale powtórz koniecznie, choćby jutro, tak dla świętego spokoju. Może jednak zrobisz te podstawowe badania? nie musisz wszystkich, tylko samą podstawę. A może następnym razem zdecydujecie się na 2 Kropeczki?
Ja wzięłam dwa i je straciłam. Uważam teraz że przy pierwszym podejściu najlepiej zabrać jednego. Później dwa . Ale już po fakcie. Teraz biorę jednego by mieć po co wrócić w razie w

Do góry