reklama
Doris30:-)
Fanka BB :)
Napewno będzie dobrze, trzymam kciuki . My staramy się 3 lata ale dopiero teraz po operacji endometriozy (czerwiec) lekarz powiedział że mam obydwa jajowody niedrozne. Zabolało bo u mnie w rodzinie to tylko ja nie mam dzieci, ale nie jestem z tych osób co się załamuje więc odrazu zalatwilismy termin w klinice I w piątek mam już pobranie pęcherzyków. kropeczki zostaną z wami bardzo długo daj znać jak zrobisz testHej,
jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o szczęście od 4 lat. Niestety bezskutecznie. W ciągu tych lat dowiedziałam się, że mam łukowatą miednicę, został mi usunięty prawy jajowód a drugi okazał się niedrożny.
Podczas stymulacji długim protokołem wszystko pięknie poszło. Parametry nasienie męża też ok.
Podczas punkcji 18.10 (w środę) pobrano 15 komórek. Zapłodniły się tylko 2 metodą ICSI. Zarodki 4A i 3B poszły z nami do domu w piątek, tj. 20.10.
Trzymajcie kciuki żeby zostały z nami na 9 miesięcy.
Oczekiwanie2017
Boże dziewczyny a ja od rana najchętniej to bym ciągle płakała... nie wiem co się dzieje... brzuch boli jak na @( wredna pewnie myśli przyjść łzy mi lecą czy chce czy nie.... więc mówię do męża ze musimy się z kimś dzisiaj spotkać aby chociaż na chwilę musieć się uspokoić .... Tak się boję jutra,tym bardziej że straciłam nadzieję
Kochana, nie będę pisała żebyś się nie denerwowala bo ja sama jestem klebkiem nerwów. Jadę dziś na rodzinny obiad a od rana co jakiś czas płacze, staram się z nikim nie rozmawiać bo nerwowa jestem jak osa. I też czekam do jutra na mój mały cud czyli wzrastająca betę. Trzymam kciuki, żebyś znalazła chociaż chwilowe ukojenie i spokój
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
U nas też wiele diagnoz wywoływało łzy.Napewno będzie dobrze, trzymam kciuki . My staramy się 3 lata ale dopiero teraz po operacji endometriozy (czerwiec) lekarz powiedział że mam obydwa jajowody niedrozne. Zabolało bo u mnie w rodzinie to tylko ja nie mam dzieci, ale nie jestem z tych osób co się załamuje więc odrazu zalatwilismy termin w klinice I w piątek mam już pobranie pęcherzyków. kropeczki zostaną z wami bardzo długo daj znać jak zrobisz test
W mojej rodzinie jest tak samo. Siostra ma 2 już dorosłych dzieci. Ba, jej córka jest własnie w 7 tc, a pamiętam jak wycierałam jej gile spod nosa i prowadzałam do żłobka, przedszkola.
Kuzynostwo tez już dzieciate. Ech...
My teraz też będziemy. Nie zakładam innej opcji
Czemu zakładasz od razu ze nic z tego nie będzie. Wiele dziewczyn w tym ja miałam bóle jak na @ i się udało że zawsze musi oznaczać coś złego lub nie powodzenie. Głowa do góry będzie dobrze@MoKa wydaje mi się moich już nie ma... jutro 10dpt ból brzucha a raczej skurcze macicy jak przed @ pewnie tylko leki nie dają jej przyjść.... przecież ja się załamie jak się nie uda...
Doris30:-)
I ja nie zakładam moja siostra blizniaczka ma synka właśnie dziś kończy 2latka, I nam się udaU nas też wiele diagnoz wywoływało łzy.
W mojej rodzinie jest tak samo. Siostra ma 2 już dorosłych dzieci. Ba, jej córka jest własnie w 7 tc, a pamiętam jak wycierałam jej gile spod nosa i prowadzałam do żłobka, przedszkola.
Kuzynostwo tez już dzieciate. Ech...
My teraz też będziemy. Nie zakładam innej opcji
reklama
Podziel się: