i proszę zmienić ten pesymizm na pozytyw!Ehhhh... Tak jak ostatnio gdy się nie powiodło tak teraz w 1dpt wyszły mi tak jakby z tym progresteronem dowcipnym jakieś brązowe grudki pobolewają mnie też jajniki głównie prawy to chyba dobrze nie wróży
reklama
Hehe może. Narazie nie będziemy mieć warunków finansowych i tak...Ja JuZ chcialam trzy 4 msce Po porodzie drugie[emoji13]
Dreams u ciebie tez Tak bedzue
U nas sytuacja.... skoncze karmic kp i do boju , jestem ciekawa jak tu lecza...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
---28tc---
Cześć dziewczyny....jestem tu nowa ale moje starania o maleństwo jest bardzo długa. Do rzeczy: dajcie mi nadzieję bo waruję....przeczytałam już dziś cały internet....
Jestem dziś 10 dpt dwóch 2 dniowych zarodków 5 Bl.
W 8dpt w piątek zrobiłam:
HCG total ilościowo (ICD-9: L47) z wynikiem: HCG < 2,0 mUI/ml
oraz
Progesteron (ICD-9: N55) Wynik w surowicy 15,37 ng/ml
Czy jest szansa że coś ruszyło? czy jest jeszcze szansa na ciążę?
oraz
Piotr Lewandowski w Novum w Wwie. Jest właścicielem kliniki i zajmuje się cieżkimi przypadkami. Zwany też magikiemDziewczyny ten Lewy i którym tak dużo piszecie to kto , gdzie on przyjmuję??
hope322
Fanka BB :)
Ja po crinone tez mialam takie brazowe grudki. To podobno normalne.Ehhhh... Tak jak ostatnio gdy się nie powiodło tak teraz w 1dpt wyszły mi tak jakby z tym progresteronem dowcipnym jakieś brązowe grudki pobolewają mnie też jajniki głównie prawy to chyba dobrze nie wróży
reklama
hope322
Fanka BB :)
To byly 2 dniowe zarodki, wiec jest szansa. Zrob jutro bete i zobaczysz czy jest przyrost. Trzymam kciukiCześć dziewczyny....jestem tu nowa ale moje starania o maleństwo jest bardzo długa. Do rzeczy: dajcie mi nadzieję bo waruję....przeczytałam już dziś cały internet....
oraz
Podziel się: