reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też nie działa na mnie relanium. Tylko tyle że zasnęłam na dwie godziny. Ja już nawet nie mam siły płakać u mnie weszło to już w fazę złości a wręcz wściekłości. Jutro dzwonię do Lewandowskiego się umówić i jak znajdzie błędy w ich leczeniu to im nie odpuszczę.wciąż uważam że to wina złego prowadzenia mnie i olewatorskiego podejścia.
Trzymaj się dzielnie kochana. Musimy być silne :)
Moka Ty to teraz postaraj sie uspokoic dla tych dwoch kropeczek ktore sa z Toba:-) i mam nadzieję że zostana na dlugo... ale potrzebuja spokoju wiec wyluzuj macice :-)

reklama
Ehhhh... Tak jak ostatnio gdy się nie powiodło tak teraz w 1dpt wyszły mi tak jakby z tym progresteronem dowcipnym jakieś brązowe grudki :( pobolewają mnie też jajniki głównie prawy :( to chyba dobrze nie wróży :(
A myślałam, że jajniki to bolą jeszcze od punkcji.
Mnie też ciągle bolą i chyba bardziej prawy.:baffled:

Ehhhh... Tak jak ostatnio gdy się nie powiodło tak teraz w 1dpt wyszły mi tak jakby z tym progresteronem dowcipnym jakieś brązowe grudki :( pobolewają mnie też jajniki głównie prawy :( to chyba dobrze nie wróży :(
MoKa spokojnie wiem że zawsze 1000 razy bardziej w tym momencie słuchamy swojego ciała ale nie martw się na zapas może być tak że te brązowe upławy są po samym tansferze macica jest bardziej ukrwiona i stąd lekkie plamienia nie stresuj się na spokojnie pamiętam jak ja szukałam objawów a później się okazało że mam ciążę bez objawów [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

LaciBios femina :) znalazłam go jeszcze w łazience. Ja po nim mega ulgę czułam :)

Zadzwonię po niedzieli bo lepiej sobie zarezerwować wizytę w razie czego. Ile płaciłaś za konsultacje?

Tak mi to niezrozumiale na początku lekarz jakoś powiedział. Dopiero potem poszedł do embriologów i się okazało że jedna jest ok ale nie wiadomo czy zacznie się dzielić i a na drugi dzień się okazało że jeszcze jedna jest słabsza ale daje rade.
konsultacja 400 zł :( potem wizyty po 250. Zapisz się na wszelki, a nuż nie będzie już potrzebna wizyta :)

Cześć! Podczytuje Was już od długiego czasu ale dopiero teraz zaczęłam odczuwać potrzebę ujawnienia się. Jestem z wątku o iui ale niestety w naszym przypadku nie przyniosły one skutku, wiec postanowiliśmy zrobić krok dalej. Mam do Was pytanie. Zaczęłam się przygotowywać do mojej pierwszej procedury i chciałam zapytać jakie witaminy można brać, żeby jak najlepiej przygotować organizm do ivf? Podejście planujemy na styczeń wiec uważam ze to jest najlepszy czas, żeby zacząć suplementację. Byłabym wdzięczna za odp i pozdrawiam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
o pamiętam Cię z wątku o ivf. :D

Też nie działa na mnie relanium. Tylko tyle że zasnęłam na dwie godziny. Ja już nawet nie mam siły płakać u mnie weszło to już w fazę złości a wręcz wściekłości. Jutro dzwonię do Lewandowskiego się umówić i jak znajdzie błędy w ich leczeniu to im nie odpuszczę.wciąż uważam że to wina złego prowadzenia mnie i olewatorskiego podejścia.
Trzymaj się dzielnie kochana. Musimy być silne :)
Kochana Lewy wskazuje błędy innych. Mi podał ich dużo. Ponoć to magik jeżeli chodzi o skuteczność. Jeżeli mi pomoże z moim amh to naprawdę będzie magikiem.. :)

reklama
Do góry