reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje :(
Ja mam w podbrzuszu (macica) lekkie bóle lub skurcze i od wczoraj jestem w szpitalu. Lekarz zdecydował że zostawia i poobserwuja ja mam takie bóle od paru dni z rzędu na chwilę przejdzie i znowu nie jest to bok lub skurcz nie do zniesienia wytrzymały. I do tego znowu infekcje :/ lekarz mówi że moga bóle być od infekcji lub od tego że macica się powiększa na USG wczoraj było wszystko ok szyjka długa zamknięta.

reklama
witam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje :(
Zapomniałam napisac że tak też miałam najpierw po jednej stronie ja akurat z prawej później na zmianę lewa prawa i było też ok więc raczej będzie dobrze to rozciągająca się Macica więzadła podtrzymują ja boli

Do góry