reklama
Kurczę nie pamiętam jak ten żel się nazywa ale dziewczyny mi tu przy pierwszym transferze poleciły taki bezpieczny dla kobiet w ciąży. Super działał
Oooo może sobie przypomnisz [emoji1307][emoji854]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Fanka BB :)
Musi, winko codziennie jest grane hehe tytaj tez pecherzyk musi byc ladny, bo cialko zolte musi bycMysle ze wszystko bedzie dobrze,endo jeszcze podgoni!
Oczekiwanie2017
Kochana nie trac nadziei. Lekami jestes dobrze obstawiona. A ktory to Twoj transfer??
Trzeci transfer i jeszcze dwie blastki czekają.
Oczekiwanie2017
Kochana a kto teraz zajmował się twoim zarodkiem!? Ktory embriolog!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Podawała embriolog Dorota.
Nowa!? Czy może Dorota?Z imienia to nie pamietam, ale była to kobieta.
Oczekiwanie2017
Nowa!? Czy może Dorota?
Tak, Dorota. Znalazłam na Ich stronie imię.
Pixie_Dixie
Próbuję się doszukać podobieństw w Twojej historii, ale mój 6 dpt to chyba zupełnie inny rodzaj plamienia :/
A u Ciebie to tez dalej sie ciągnie? Mas na wkładce normalnie czy tylko przy aplikacji luteiny?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja mam w podbrzuszu (macica) lekkie bóle lub skurcze i od wczoraj jestem w szpitalu. Lekarz zdecydował że zostawia i poobserwuja ja mam takie bóle od paru dni z rzędu na chwilę przejdzie i znowu nie jest to bok lub skurcz nie do zniesienia wytrzymały. I do tego znowu infekcje :/ lekarz mówi że moga bóle być od infekcji lub od tego że macica się powiększa na USG wczoraj było wszystko ok szyjka długa zamknięta.witam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje
reklama
Zapomniałam napisac że tak też miałam najpierw po jednej stronie ja akurat z prawej później na zmianę lewa prawa i było też ok więc raczej będzie dobrze to rozciągająca się Macica więzadła podtrzymują ja boliwitam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje
Podziel się: