Hehe też się nad nim zastanawiałam ale nie wiem ciągle czy kupować czy nie ja mam 14 listopada półowkowe. Może u mnie synus też miejsca robi i się rozpycha że mamunke czasem zabili w miednicyja mam tak jakby cos mnie uklulo i juz, i za 2-3 minuty znow, tęaz sie uspokoilo. w czwartek mam prenatalne to sie okaze, mam nadziej ze to moj maluszek tylko sobie wiecej miejsca robi. zastanawiam sie czy nie kupic sobie twgo detektora tetna moze mniej bym panikowala,
reklama
hope322
Fanka BB :)
Wyglada to na plamienie implantacyjne tazke powodow do zmiartwien puki co nie widzeWczoraj do 11 mialam na wkladce potem caly dzien nic. Nawet przy aplikacji,dzis z nocy mialam na wkladcce i troche przy porannej aplikacji luteiny potem caly dzien czysto... tak po cichutku liczę,że może to jednak inplantacyjne... jest szansa? :-( ostatnio.jak juz sie pojawilo takie plamienie to trwalo bez przerwy dosc duze. Takze tli sie we mnie jeszcze nadzieja.
hope322
Ja bedac w ciazy tez myslalam nad zakupem i w koncu nie kupilam. W efekcie latalam co chwila do poloznej, zeby posluchac serducha. Nastepnym razem napewno kupie tylko jakis dobrej jakisci. Moim zdaniem warto sie skusic. Zawsze mozesz pozniej ktorejs z nas odsprzedacja mam tak jakby cos mnie uklulo i juz, i za 2-3 minuty znow, tęaz sie uspokoilo. w czwartek mam prenatalne to sie okaze, mam nadziej ze to moj maluszek tylko sobie wiecej miejsca robi. zastanawiam sie czy nie kupic sobie twgo detektora tetna moze mniej bym panikowala,
hope322
Ktos wczesniej pisal, ze to moze byc "stara" krew i moze wczesniej mialas implantacje i teraz dopiero Ci powoli wyplywa. Kochana tak gdybac mozemy do rana. Jedna sie martwi, bo plamien nie ma a druga sie martwi bo sa Moim zdaniem to dobry objaw. Wszystko okaze sie po becie. Robisz tez progesteron? Kusisz sie na sikacza czy cierpliwie czekasz?Tylko mi spokoju nie daje ze to byly brązowe plamienie... :/
walczaca o szczescie
Cierpliwie czekam :-))) zrobie sama bete raczej,jezeli plamienia nie beda sie powtarzac;-)Ktos wczesniej pisal, ze to moze byc "stara" krew i moze wczesniej mialas implantacje i teraz dopiero Ci powoli wyplywa. Kochana tak gdybac mozemy do rana. Jedna sie martwi, bo plamien nie ma a druga sie martwi bo sa Moim zdaniem to dobry objaw. Wszystko okaze sie po becie. Robisz tez progesteron? Kusisz sie na sikacza czy cierpliwie czekasz?
Doris30:-)
Rozmyślam właśnie ile można przyjąć kropeczek przy pierwszym podejściu?
LaciBios femina znalazłam go jeszcze w łazience. Ja po nim mega ulgę czułam
Zadzwonię po niedzieli bo lepiej sobie zarezerwować wizytę w razie czego. Ile płaciłaś za konsultacje?
Tak mi to niezrozumiale na początku lekarz jakoś powiedział. Dopiero potem poszedł do embriologów i się okazało że jedna jest ok ale nie wiadomo czy zacznie się dzielić i a na drugi dzień się okazało że jeszcze jedna jest słabsza ale daje rade.
Dziękuje Ci bardzo bardzo!!! Trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczki [emoji173]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Inaczej,tzn jak?? ;-)Ja dwa razy miałam implantacyjne (naturalne starania) i za każdym razem inaczej wyglądały. Nie ma na to reguły chyba.
reklama
A ja sie tak dziewczyny zastanawiam. Kiedys jeden ginekolog robil mi usg i powiedzial ze wg niego mam jakiegos polipka malego. Ale od tamtej pory i w klinice i na monitoringach owulacji nikt nie powiedzial ze jakis polip tam jest... sama widze na usg ta "nierownosc" ale nikt slowa nie powiedzial... spytam o to na wizycie startowej ale kurcze chyba by go widzieli nie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: