reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam już wyniki i oczywiście je sprawdziłam (nie czekając na Męża). Najlepiej nie jest... Szykuje się na biochemiczna ale dzięki temu że zrobiłam betę już dziś wiem że coś zaskoczyło (a po wcześniejszych transferach zupełne 0). Przy kolejnym transferze muszę brać więcej leków żeby endo jeszcze większe urosło. Dziś (7dpt blastki) beta 7,2 więc mizerna. W poniedziałek oczywiście powtórzę ale jestem realistka. No i progesteron nie za duży tylko 13,9.
Wedlug mnie jest dobrze. Beta pozytywna, to dopiero 7dpt i moze dopiero co byla implantacja. Zrob kolejna w poniedzialek i wtedy dopiero bedzie mozna cos powiedziec. Najwazniejszy jest przyrost. Trzymam mocno kciuki, zeby kropeczek pieknie sie zadomowil u mamy :)

reklama
Właśnie kojarzylam że chyba jedna z Was (okazało się, że Ty :) też miała niski początek i potem dobrze się skończyło. Takie posty jak Twój naprawdę dają nadzieje. dziekuje :biggrin2:

U mnie najlepsze ze miałam taki niski wynik a testy wychodziły już 6dpt o czułości 20 wiec jaka tu logika [emoji12] I co najlepsze ze moja blastka zaraz po rozmrożeniu wykluła się z otoczki za nim mi ja podali wiec proces przyspieszony co mogłoby wskazywać na szybka implantację . Ja czułam bóle w krzyżu od 4 dnia i wiedziałam ze coś się dzieje dlatego tak szybko zrobiłam test . Ja trzymam kciuki za Twojego maluszka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochane i wszystkim dziewczynom za kciuki. Jesteśmy już w domu w łóżeczku. Mąż robi obiad - strach się bać - a my sobie w trójkę odpoczywamy choć w sumie mam nadzieję że kropki się nie lenią tylko tam intensywnie dzielą i rosną :)

Tak cały czas sobie myślę że nas jest dwójka, mamy dwa psy i dwa koty no to i dwa kropki muszą zostać!
Trzymam kciuki kochana, niech kropeczki sie pieknie dziela i zostana z mamusia na zawsze. To jest Wasz czas, czuje to :*

Ja juz po wizycie. Jakis rewelacji nie ma ale ja mam dlugie cykle, wiec jak na 11dc w moim przypadku to i tak dobrze. Najwiekszy pecherzyk ma ok 10mm, lekarka mowila, ze najprawdopodobniej z tego bedzie owulacja, endo niecale 7mm. Kolejna wizyta we wtorek, wiec mam nadzieje, ze wszystko ladnie podrosnie i transfer sie odbedzie. Mam tez malego torbiela kolo jaknika ale na szczescie nie przeszkadza to w ewentualnym transferze i jest niegrozny. Lekarka powiedziala, ze powinien sie sam wchlonac. Takze na dzien dzisiejszy wiem, ze nic nie wiem.
Dzieki za kciuki :*
Mysle ze wszystko bedzie dobrze,endo jeszcze podgoni!

Kochana chyba jest jeszcze szansa,że podgoni. Moze późna implantacja? Ja kciukow jeszcze nie puszczam ;-)
Ja mam już wyniki i oczywiście je sprawdziłam (nie czekając na Męża). Najlepiej nie jest... Szykuje się na biochemiczna ale dzięki temu że zrobiłam betę już dziś wiem że coś zaskoczyło (a po wcześniejszych transferach zupełne 0). Przy kolejnym transferze muszę brać więcej leków żeby endo jeszcze większe urosło. Dziś (7dpt blastki) beta 7,2 więc mizerna. W poniedziałek oczywiście powtórzę ale jestem realistka. No i progesteron nie za duży tylko 13,9.

witam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje :(

Ja tak miałam!! W 7dpt jak się Kropeczka zagnieżdżała. Tylko nie w pachwinie, a troszkę wyżej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czym można smarować podrażnienie po wypływającej luteinie? Tak mnie piecze i czasem swędzi, ze się martwie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a czym można smarować podrażnienie po wypływającej luteinie? Tak mnie piecze i czasem swędzi, ze się martwie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurcze to moze byc jakas infekcja... moze wez jakis probiotyk? Ja bym chyba bała sie smarować, ew. Mascia nagietkowa i podmywalabym sie rumiankien chyba ze w klinice jest jeszcze ktoś to możesz zadzwonic zapytac

Do góry