reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie najlepsze ze miałam taki niski wynik a testy wychodziły już 6dpt o czułości 20 wiec jaka tu logika [emoji12] I co najlepsze ze moja blastka zaraz po rozmrożeniu wykluła się z otoczki za nim mi ja podali wiec proces przyspieszony co mogłoby wskazywać na szybka implantację . Ja czułam bóle w krzyżu od 4 dnia i wiedziałam ze coś się dzieje dlatego tak szybko zrobiłam test . Ja trzymam kciuki za Twojego maluszka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja bóle w krzyżu czuje już dzisiaj ale to z pewnością od leżenia...:-D

reklama
Już po. Leżymy sobie ja i dwa kropki. Pani embriolog powiedziała że ten pierwszy jest naprawdę super. Drugi słabszy ale też dobry tylko on się później "obudził" więc później zaczął też dzielić. Mam nadzieję że co źle się zaczyna to dobrze się kończy. Bo dziś nawet z wbiciem weflonu był problem. Trzy próby.
Cieszę się bardzo, że w końcu do Ciebie też się szczęście usmiechnęło i oby tak się uśmiechało 9 miesięcy:)

U mnie najlepsze ze miałam taki niski wynik a testy wychodziły już 6dpt o czułości 20 wiec jaka tu logika [emoji12] I co najlepsze ze moja blastka zaraz po rozmrożeniu wykluła się z otoczki za nim mi ja podali wiec proces przyspieszony co mogłoby wskazywać na szybka implantację . Ja czułam bóle w krzyżu od 4 dnia i wiedziałam ze coś się dzieje dlatego tak szybko zrobiłam test . Ja trzymam kciuki za Twojego maluszka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To rzeczywiście miałaś podana bardzo rozwinięta blastke. Czyli implantacja bardzo późno u Ciebie była. Może rzeczywiście czasami tak się dzieje. Zasugerowałam się dziewczynami, które w 6dpt miały dwucyfrowy wynik i wydawało mi się to regułą.

reklama
Do góry