reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A gdzie mialas torbiele? Bo ja mam obok jajnika takze do macicy daleko. Jak mialam malutkiego polipa w macicy to mie bylo mowy o transferze, takze chyba umiejscowienie dziada znaczenie. Ja ufam mojej lekarce w 100%
U mnie torbiele krwotoczne i LUFy co cykl. Teraz 2 miesiące brałam tabsy, żeby na jajnikach czysto było.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam, od kilku dni mam takie mini klucia po lewej stronie tak jakby w pachwinie, to takie krociutkie uklucie i za chwile cisza i tak kilka razy, potem spokoj i znow to samo za jakis czas. czy miala tak ktoras z Was? bo juz panikuje :(
Kochana teraz mozesz miec takie rozne bole, ciagniecia. Macica sie powieksza, wiezadla moga ciagnac. Chyba wszystko jest jak najbardziej ok.

Ja mam już wyniki i oczywiście je sprawdziłam (nie czekając na Męża). Najlepiej nie jest... Szykuje się na biochemiczna ale dzięki temu że zrobiłam betę już dziś wiem że coś zaskoczyło (a po wcześniejszych transferach zupełne 0). Przy kolejnym transferze muszę brać więcej leków żeby endo jeszcze większe urosło. Dziś (7dpt blastki) beta 7,2 więc mizerna. W poniedziałek oczywiście powtórzę ale jestem realistka. No i progesteron nie za duży tylko 13,9.

Kochana więcej wiary !!! Nie liczy się wynik tylko przyrost . Ja jestem tego przykładem . W 7dpt miałam 8,4 i tez myślałam ze za nisko za dwie doby było ponad 30 a dziś już prawie jest 26tc[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie torbiele krwotoczne i LUFy co cykl. Teraz 2 miesiące brałam tabsy, żeby na jajnikach czysto było.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Widocznie co klinika to inaczej. Mi powiedziala, ze nie jest niebezpieczny i mam sie nie martwic. Szczerze to o szczegoly jaki to rodzaj dziada nie pytalam. Oddaje sie w jej rece. We wtorek okaze sie co i jak.

Kochana może późniejsza implantacja!?! Poczekaj do poniedziałku!!! A ile bierzesz progesteronu!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Patrząc na doświadczenia dziewczyn na cud raczej nie wierzę ale cieszę się że coś zaskoczyło. Oczywiście do poniedziałku poczekam i powtórzę badanie. Biorę 3x1 duphaston, luteina dopochwowo 2x2 (rano i w południe) i wieczorem crinone.

Kochana więcej wiary !!! Nie liczy się wynik tylko przyrost . Ja jestem tego przykładem . W 7dpt miałam 8,4 i tez myślałam ze za nisko za dwie doby było ponad 30 a dziś już prawie jest 26tc[emoji846]

Otóż to [emoji122]

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama

Właśnie kojarzylam że chyba jedna z Was (okazało się, że Ty :) też miała niski początek i potem dobrze się skończyło. Takie posty jak Twój naprawdę dają nadzieje. dziekuje :biggrin2:

Do góry