Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@Oczekiwanie2017 wpisałaś się do kalendarza?
Zaraz się wpisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Oczekiwanie2017 wpisałaś się do kalendarza?
Nie wiem, ale podejrzewam, ze jakos kilka godzin wczesniej sa rozmrazane, zeby byl czas sprawdzic czy sie obudzily. A pytalas dlaczego wszystkie 4 rozmrazaja?No to tak. Invimed w Poznaniu nie poinformuje mnie w niedzielę o stanie zarodków. Dopiero w poniedziałek rano mogę dzwonić. Ile ogólnie trwa rozmrażanie?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A coz to za badanie jakosci komorek opowiadajPopieram GOsik. Ja miałam zreszta podobnie w innej klinice- 3 stymulacje, druga taka ze komorki nie halo i nic sie nie zapłodnilo a było ich tez 6 ,straciłam szansę na refundacje kolejej 4 stymulacji, co do komórek zlecili mi kariotypy bo stwierdzili prawdopodobnie poważne wady genetyczne ale wyszło ok i zmienilam klinike wlaśnie na novum i Lewandowskiego. Wypsztykalam się z jajeczek i moje AMH to teraz 0,2 ale Lewy powiedział ze daje max 2 szanse jeszcze i powiedzial ze to wina labortorium ewidentna..Zlecił badanie jakosci komórek i wyszło OK.
Nie urazilas j będę walczyć dopóki sił mi Braknie ...
Trzymam mocno kciuki aby tak bylo kochanaDlatego złożyłam wniosek o pełną kopię dokumentów łącznie z dokumentami z laboratorium. Wolę to mieć u siebie. Mam nadzieję że większa wojna niż dziś nie będzie już potrzebna bo jutro przyniosę dwa kropki i oba za mną zostaną przez 9 miesięcy.
Na razie na szczęście nic nie odwołali ale jutro rano dopiero będą je znowu sprawdzać więc wciąż jest niepewność tak się boję mam nadzieję że jutro wrócę do domu z dwoma kropkami pod sercem
Liv kochana co u ciebie? Jak sie czujesz?Nie prawdą jest to stwierdzenie...
Życzę spokojnej i bezstresowej ciąży ...Liv, mocno trzymam kciuki! Dotychczas jestem w szoku po twojej stracie
Pewnie bylby to dobry pomysl zeby ukrucic takie postepowanie ale chyba bym nie dala rady mowic o wszystkim w sadzieza takie cos to do sadu bo to jawne naciaganie na sile a nawet wyglada mi tu na narazenie pacjenta..to skandal co sie dzieje w tych klinikach dziewczyny moze warto w koncu przejsc sie do prawnika i takich sku... wziasc za jaja..jak mozna tak zerowac na uczuciach pacjentek i wciskac glupote zeby tylko kasa sie zgadzala..
Dami
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@dzoasia ... oddycham a to już dużo... dziękuję za pytanie ...Liv kochana co u ciebie? Jak sie czujesz?
Kochana to to jeszcze nic...Pewnie bylby to dobry pomysl zeby ukrucic takie postepowanie ale chyba bym nie dala rady mowic o wszystkim w sadzie