reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja pierdziele ja w twojej sytuacji to bym zrobila tam rozrube i rzadala zwrotu kasy za te 3 podejscie. I jak najszybciej zmienila klinike na Novum i wizyta u Lewandowskiego
Popieram GOsik. Ja miałam zreszta podobnie w innej klinice- 3 stymulacje, druga taka ze komorki nie halo i nic sie nie zapłodnilo a było ich tez 6 ,straciłam szansę na refundacje kolejej 4 stymulacji, co do komórek zlecili mi kariotypy bo stwierdzili prawdopodobnie poważne wady genetyczne ale wyszło ok i zmienilam klinike wlaśnie na novum i Lewandowskiego. Wypsztykalam się z jajeczek i moje AMH to teraz 0,2 :( ale Lewy powiedział ze daje max 2 szanse jeszcze i powiedzial ze to wina labortorium ewidentna..Zlecił badanie jakosci komórek i wyszło OK.

reklama
Tylko u mnie taka lipa, że rozmrażanie przypada na weekend. Embriologowie pracują w niedzielę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
na pewno chociaż jakiś dyżur muszą mieć - muszą chyba sprawdzać zarodki na bieżąco - do mnie dzwoniła babka w niedzielę z info, że zamroziła ostatni zarodek, który był zostawiony do obserwacji.

Dokładnie tak było [emoji4] zostal tylko jeden ze mną [emoji7]. Asiu jak twoje sprawy? Ja ostatnio nie ogarniam forum. Gdzies widzialam ze szykujesz sie na zabieg, jest juz po?
tak, miałam we wtorek, w środę byłam u immunologa i kazał odczekać miesiąc po zabiegu a potem zlecił badania i z wynikami na konsultację:)

reklama
Do góry