Popieram GOsik. Ja miałam zreszta podobnie w innej klinice- 3 stymulacje, druga taka ze komorki nie halo i nic sie nie zapłodnilo a było ich tez 6 ,straciłam szansę na refundacje kolejej 4 stymulacji, co do komórek zlecili mi kariotypy bo stwierdzili prawdopodobnie poważne wady genetyczne ale wyszło ok i zmienilam klinike wlaśnie na novum i Lewandowskiego. Wypsztykalam się z jajeczek i moje AMH to teraz 0,2 ale Lewy powiedział ze daje max 2 szanse jeszcze i powiedzial ze to wina labortorium ewidentna..Zlecił badanie jakosci komórek i wyszło OK.Ja pierdziele ja w twojej sytuacji to bym zrobila tam rozrube i rzadala zwrotu kasy za te 3 podejscie. I jak najszybciej zmienila klinike na Novum i wizyta u Lewandowskiego
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Raczej tylko aż [emoji4] Cieszę się bardzo, że się udało.Dokładnie tak było [emoji4] zostal tylko jeden ze mną [emoji7]. Asiu jak twoje sprawy? Ja ostatnio nie ogarniam forum. Gdzies widzialam ze szykujesz sie na zabieg, jest juz po?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
co Ty gadasz? poważnie? bo ja własnie przed 4 stymulacją i myslalam ze juz bede płacic a to takie koszty...Moi lekarze w klinice mowia ze refundacja jest do 3cykli ale jednym lekiem , a nie ogolnie tylko 3 ,podobno analizowalu to ich prawnicy .
Ja też mam taką nadzieję. DziękiTrzymam kciuki Dobrze, ze z synkiem ok. Mam nadzieje, ze dolegliwosci szybko mina.
Olusja1987
Z rozmowy wyniknelo, że jakiekolwiek informacje o zarodkach będą znane w poniedziałek rano.Tylko u mnie taka lipa, że rozmrażanie przypada na weekend. Embriologowie pracują w niedzielę?
Dziekuje[emoji4] życzę powodzenia i trzymam kciuki[emoji256] [emoji110]Raczej tylko aż [emoji4] Cieszę się bardzo, że się udało.
dżoasia
na pewno chociaż jakiś dyżur muszą mieć - muszą chyba sprawdzać zarodki na bieżąco - do mnie dzwoniła babka w niedzielę z info, że zamroziła ostatni zarodek, który był zostawiony do obserwacji.Tylko u mnie taka lipa, że rozmrażanie przypada na weekend. Embriologowie pracują w niedzielę?
dżoasia
tak, miałam we wtorek, w środę byłam u immunologa i kazał odczekać miesiąc po zabiegu a potem zlecił badania i z wynikami na konsultacjęDokładnie tak było [emoji4] zostal tylko jeden ze mną [emoji7]. Asiu jak twoje sprawy? Ja ostatnio nie ogarniam forum. Gdzies widzialam ze szykujesz sie na zabieg, jest juz po?
hope322
Nie plamilas dlugo, powinno byc wszystko ok. A ile mm ma endo?2 dni plamienia czekoladowe, później 1 dzień czystej krwi i w tym dniu pierwsze dawki progesteronu, na kolejny dzień czysto na wkladce i przy podcieraniu.
reklama
Olusja1987
Endo 13mm.Nie plamilas dlugo, powinno byc wszystko ok. A ile mm ma endo?
Podziel się: