Ja też miałam 6, dwa zabrałam ze sobą, został ze mną jeden, dwa dotrwały do 5 doby i czekają zamrożone. Więc 6 dobry wynik i tak nie mogą więcej zapłodnić. Trzymam kciuki za piękne zarodeczki i głowa do góryJuż po. Było tylko 6
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Teraz ok?? Oj nam nie dogodzi ;-)Ja wczoraj też nic nie czułam, nawet piersi po lekach nic a nic nie bolały. No i placz. A dziś rano ból jak na okres, że czekalam tylko aż się zacznie. I też płacz. Po nospie przeszło.
nie wiem napisałam do Ginekologa co ja mam robić i csy to moze byc po lekach i czekam na odp a po 8 umowie się do rodzinnego jak sis obudziłam o 3 tak zasnęłam dopiero po 4 i teraz znowu sie obudziłam i znowu to samo nie wiem czy to po lekach ja biorę tylko kwas foliowy i nexpram one sa na wyciszenie nigdy po nich nie miałam problemu i teraz te gonapeptyl może to po tych zastrzykach nie mam pojęcia mam nadzieję ze odp i powie co mam robić dalej czy odstawić i przyjechać po drugie czy jak ja już po ponad 4 dniach mam dość jestem blada na ściana co nie zjem to znowu i znowu już mnie wszystko boliA może to efekt uboczny leków, w ulotkach są zawsze wypisane i może u Ciebie akurat jakiś efekt jest silniejszy. A bierzesz jakieś proszki osłonowe na żołądek, może za dużo wszystkiego i organizm tak reaguje?
walczaca o szczescie
A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(
Oczekiwanie2017
A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
U mnie bóle przeszły po nospie. A u Ciebie może to implantacyjne plamienia. Albo coś z progesteronem. Jakie leki bierzesz?
Kochana ja mialam takie brazowe w 6dpt i tez spanikowalam a okazalo.sie ze to byly implantacyjne.Brzuch bolal kak na @ i przy niepowodzeniu tez bolal wiec bylam pewna ze dupa z tego.To moze byc wlasnie to...postaraj sie cieszyc z tych plamien.Ja im wiecej przeczytalam o nich tym bardziej sie uspokoilam bo caly czas myslalam ze plamien.implan. to zywa czerwona krew a niekoniecznie.A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
@walczaca o szczescie poczytaj sobie o tym plamieniu i sie uspokoisz.Mocno wierze ze ci sie uda trzymam kciuki za was dziewczyny!!!
walczaca o szczescie
Na implantacyjne chyba późno... biore luteine 3 x 2 podjezykowa i 3 x 1 dowcipna. Poza tym encorton,fraxapiryne,dostinexU mnie bóle przeszły po nospie. A u Ciebie może to implantacyjne plamienia. Albo coś z progesteronem. Jakie leki bierzesz?
reklama
walczaca o szczescie
Jestescie nieocenione
@walczaca o szczescie poczytaj sobie o tym plamieniu i sie uspokoisz.Mocno wierze ze ci sie uda trzymam kciuki za was dziewczyny!!!
Podziel się: