reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A może to efekt uboczny leków, w ulotkach są zawsze wypisane i może u Ciebie akurat jakiś efekt jest silniejszy. A bierzesz jakieś proszki osłonowe na żołądek, może za dużo wszystkiego i organizm tak reaguje?
nie wiem napisałam do Ginekologa co ja mam robić i csy to moze byc po lekach i czekam na odp a po 8 umowie się do rodzinnego jak sis obudziłam o 3 tak zasnęłam dopiero po 4 i teraz znowu sie obudziłam i znowu to samo nie wiem czy to po lekach ja biorę tylko kwas foliowy i nexpram one sa na wyciszenie nigdy po nich nie miałam problemu i teraz te gonapeptyl może to po tych zastrzykach nie mam pojęcia mam nadzieję ze odp i powie co mam robić dalej czy odstawić i przyjechać po drugie czy jak ja już po ponad 4 dniach mam dość jestem blada na ściana co nie zjem to znowu i znowu już mnie wszystko boli

A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(

A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(

U mnie bóle przeszły po nospie. A u Ciebie może to implantacyjne plamienia. Albo coś z progesteronem. Jakie leki bierzesz?

Kochana ja mialam takie brazowe w 6dpt i tez spanikowalam a okazalo.sie ze to byly implantacyjne.Brzuch bolal kak na @ i przy niepowodzeniu tez bolal wiec bylam pewna ze dupa z tego.To moze byc wlasnie to...postaraj sie cieszyc z tych plamien.Ja im wiecej przeczytalam o nich tym bardziej sie uspokoilam bo caly czas myslalam ze plamien.implan. to zywa czerwona krew a niekoniecznie.

reklama
Do góry