reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A może to efekt uboczny leków, w ulotkach są zawsze wypisane i może u Ciebie akurat jakiś efekt jest silniejszy. A bierzesz jakieś proszki osłonowe na żołądek, może za dużo wszystkiego i organizm tak reaguje?
nie wiem napisałam do Ginekologa co ja mam robić i csy to moze byc po lekach i czekam na odp a po 8 umowie się do rodzinnego jak sis obudziłam o 3 tak zasnęłam dopiero po 4 i teraz znowu sie obudziłam i znowu to samo nie wiem czy to po lekach ja biorę tylko kwas foliowy i nexpram one sa na wyciszenie nigdy po nich nie miałam problemu i teraz te gonapeptyl może to po tych zastrzykach nie mam pojęcia mam nadzieję ze odp i powie co mam robić dalej czy odstawić i przyjechać po drugie czy jak ja już po ponad 4 dniach mam dość jestem blada na ściana co nie zjem to znowu i znowu już mnie wszystko boli

A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(

A ja chyba znowu przegrywam... w nocy pojawily sie plamienia, tylko nie krew a raczej takie brazowe... rano jak korzystalam z wc minimalna ilosc krwi i nadal brązowe plaemienia... :-(
Przy drugim podejsciu tez byly takie brazowe plamienia,zupelnie bez krwi i sie nie udalo... :-(

U mnie bóle przeszły po nospie. A u Ciebie może to implantacyjne plamienia. Albo coś z progesteronem. Jakie leki bierzesz?

Kochana ja mialam takie brazowe w 6dpt i tez spanikowalam a okazalo.sie ze to byly implantacyjne.Brzuch bolal kak na @ i przy niepowodzeniu tez bolal wiec bylam pewna ze dupa z tego.To moze byc wlasnie to...postaraj sie cieszyc z tych plamien.Ja im wiecej przeczytalam o nich tym bardziej sie uspokoilam bo caly czas myslalam ze plamien.implan. to zywa czerwona krew a niekoniecznie.

reklama
Do góry