reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
Strasznie mi przykro a maz napewno chcialby ci ulżyć tylko wie ze co by nie powiedzial i tak nie pomoze sam napewno.tez to przezywa.

acha... no to ciekawe ile u mnie potrwa to wszystko zanim wróci do normy
A widzisz moja koleżanka wszystko oczyszczane w szpitalu i w terminie mówi że dostała ale jak czytałam na internecie to różnie niektóre dziewczyny mówią że nawet 2 miesiące czekały ale to pewnie kwestia tego jak wysoka betę miały ja miałam pod koniec ponad 15 tys

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I dupa kolejne badanie do kolekcji z cyklu pozytywnych mutacja pai-1 heterozygotyczna na 2 ramionach genu.
Kuzwa niech mi jeszcze cos z immunilogi wyjdzie i sie chyba pochlastam.
Ktos cos wiecej wie na temat tej mutacji ?
kurde to niedobrze. A jakieś badania jeszcze robiłaś? Będziesz się umawiać do immunologa?

Dziewczyny a znacie jakiś specjalistów właśnie którzy są w stanie powiedzieć dlaczego komórki rozwijają się nieprawidłowo i coś zaradzić?
Czy oni teraz będą mi kazali czekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją? Przecież ja tego psychicznie nie przeżyję.
Moze zmiana protokolu i inne leki pomoga nastepnym razem. Musisz zaryzykowac, tak mi sie wydaje. Teraz musisz odpoczac, zajac sie czyms innym. Ja wiem, ze bedzie ciezko ale inaczej zwariujesz. Ja siedze caly czas w domu i zyje tylko od wizyty do wizyty. To nie jest dobre. Daj sobie troche czasu. Jeszcze masz ta jedna komorke, moze sie uda. Czasami wystarczy tylko jeden zarodek i jest upragniona ciaza. Nie mam pojecia jak Cie podniesc na duchu. To co sie dzieje z nasza psychika kiedy sie nie udaje nie da sie opisac. Zycie rozlatuje sie na milion kawalkow i ciezko sie z tego podniesc. Teraz płacz, bo to pomaga. tule mocno.

Dziewczyny a znacie jakiś specjalistów właśnie którzy są w stanie powiedzieć dlaczego komórki rozwijają się nieprawidłowo i coś zaradzić?
Czy oni teraz będą mi kazali czekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją? Przecież ja tego psychicznie nie przeżyję.
kochana a może jakaś wizyta u genetyka?? nie wiem co mogłabyś zbadać, żeby znaleźć przyczynę ;/ musisz jakoś to przetrwać, czekanie jest okropne ale musisz zająć głowę czymś innym, może poczytaj książki? może to głupie ale ja sobie znalazłam niezły czasozjadacz i gram w farme na fb :p durnota, ale czas przy niej strasznie zapierdziela i dzień za dniem leci jak szalony :) a jak czekam aż mi coś wyrośnie to czytam książki, piszę tu głupoty na forum i jakoś daję radę ;) może też ci się przyda takie odmóżdzenie?

reklama
Do góry