reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
Strasznie mi przykro a maz napewno chcialby ci ulżyć tylko wie ze co by nie powiedzial i tak nie pomoze sam napewno.tez to przezywa.

acha... no to ciekawe ile u mnie potrwa to wszystko zanim wróci do normy
A widzisz moja koleżanka wszystko oczyszczane w szpitalu i w terminie mówi że dostała ale jak czytałam na internecie to różnie niektóre dziewczyny mówią że nawet 2 miesiące czekały ale to pewnie kwestia tego jak wysoka betę miały ja miałam pod koniec ponad 15 tys

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I dupa kolejne badanie do kolekcji z cyklu pozytywnych mutacja pai-1 heterozygotyczna na 2 ramionach genu.
Kuzwa niech mi jeszcze cos z immunilogi wyjdzie i sie chyba pochlastam.
Ktos cos wiecej wie na temat tej mutacji ?
kurde to niedobrze. A jakieś badania jeszcze robiłaś? Będziesz się umawiać do immunologa?

Dziewczyny a znacie jakiś specjalistów właśnie którzy są w stanie powiedzieć dlaczego komórki rozwijają się nieprawidłowo i coś zaradzić?
Czy oni teraz będą mi kazali czekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją? Przecież ja tego psychicznie nie przeżyję.
Moze zmiana protokolu i inne leki pomoga nastepnym razem. Musisz zaryzykowac, tak mi sie wydaje. Teraz musisz odpoczac, zajac sie czyms innym. Ja wiem, ze bedzie ciezko ale inaczej zwariujesz. Ja siedze caly czas w domu i zyje tylko od wizyty do wizyty. To nie jest dobre. Daj sobie troche czasu. Jeszcze masz ta jedna komorke, moze sie uda. Czasami wystarczy tylko jeden zarodek i jest upragniona ciaza. Nie mam pojecia jak Cie podniesc na duchu. To co sie dzieje z nasza psychika kiedy sie nie udaje nie da sie opisac. Zycie rozlatuje sie na milion kawalkow i ciezko sie z tego podniesc. Teraz płacz, bo to pomaga. tule mocno.

Dziewczyny a znacie jakiś specjalistów właśnie którzy są w stanie powiedzieć dlaczego komórki rozwijają się nieprawidłowo i coś zaradzić?
Czy oni teraz będą mi kazali czekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją? Przecież ja tego psychicznie nie przeżyję.
kochana a może jakaś wizyta u genetyka?? nie wiem co mogłabyś zbadać, żeby znaleźć przyczynę ;/ musisz jakoś to przetrwać, czekanie jest okropne ale musisz zająć głowę czymś innym, może poczytaj książki? może to głupie ale ja sobie znalazłam niezły czasozjadacz i gram w farme na fb :p durnota, ale czas przy niej strasznie zapierdziela i dzień za dniem leci jak szalony :) a jak czekam aż mi coś wyrośnie to czytam książki, piszę tu głupoty na forum i jakoś daję radę ;) może też ci się przyda takie odmóżdzenie?

reklama
Do góry