reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MoKa nie załamuje się, co to za beznadziejna klinika ja to bym ich tam wszystkich rozp.....liła.:growl: Powinien cię prowadzić tylko jeden lekarz a robią co chcą! Ja mam jedną lekarke i nikt nie ma bez jej pozwolenia wglądu do mojej karty. Trzymaj się kochana:oops:
Dokladnie, zrob tam zadyme. Do chu**ja nie podobne, zeby jeden lekarz gadal na drugiego, ze cos spierdzielil. To jedna klinika i skoro wedlug lekarza zawinil drugi to chyba masz tez podstawe do reklamacji czy zwrotu pieniedzy. Normalnie cycki wiedna :/ Jestes silna i dasz sobie rade!! Tylko szkoda, ze nikt nie bierze pod uwage tego co kobieta przezywa w takiej systuacji i tego zalu nikt nie jest w stanie w zaden sposob zrekompensować. Trzymaj sie kochana i walcz! Tule

Jestem w GynCentrum. Lekarz powiedział że może z jednego coś będzie ale to się jutro okaże. Podobno były jakiejś nieprawidłowej budowy i nawet trudne do oczyszczenia. Oczywiście nie wiedzą dlaczego. Ja mam tu wykupiony pakiet więc jeszcze tylko jedna próba mi została. Zresztą potem i tak już leki nie są refundowane więc nie wiem skąd na to wszystko weźmiemy.
Dziewczyny jaka klinika w Polsce jest najlepsza?
Rety... a nie możesz się jakoś dogadać o częściowy zwrot kosztów, może warto spróbować?? I zmienić klinikę już teraz? Ja co prawda nie mam jeszcze efektów, w postaci ciąży ale jeżeli chodzi o atmosferę, obsługę i kompetencję lekarzy polecam Novum Warszawa.

Jestem w GynCentrum. Lekarz powiedział że może z jednego coś będzie ale to się jutro okaże. Podobno były jakiejś nieprawidłowej budowy i nawet trudne do oczyszczenia. Oczywiście nie wiedzą dlaczego. Ja mam tu wykupiony pakiet więc jeszcze tylko jedna próba mi została. Zresztą potem i tak już leki nie są refundowane więc nie wiem skąd na to wszystko weźmiemy.
Matko Moka tak mi przykro. Ja to bym chyba ta klinikę rozniosła! Drugi raz to samo. Trzymam kciuki, żeby chociaż ta jedna kruszynka dała radę.

U mnie jak się okazało na punkcji że nic nie ma to zwrócili mi kasę więc może masz szansę się dogadać żeby tego nie liczyli... Kurcze strasznie mi przykro ale wiem co czujesz... Może niech ci protokół zmienią przy następnej próbie

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

przykro mi kochana ja bym im taka aferę zrobiła ze głowa mala co oni sobie ***** myślą ? nie wiedzą dlaczego ale wiedzą jak kase brać współczuję kochana

reklama
Do góry