Aguleczka29
Fanka BB :)
Sprawdź jeszcze czy chociaż majtki masz powodzenia
Majtki to raczej nie potrzebne będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdź jeszcze czy chociaż majtki masz powodzenia
Ostatnio z 4 ty jeden zapłodnił jestem załamana. Dlaczego nie mogę jak inne mieć po 15 czy 20
być może tak, ale na wspomaganie zagnieżdżenia też są różne sposoby ja akurat zespół antyfosfolipidowy mam wykluczony, wszystkie badania jak na razie ok, poza mutacją mthfr ale mam postać hetero czyli tą łagodniejszą, która teoretycznie nie powinna jakoś źle wpływać na ciążę, a straciłam już 3 aniołki...Tylko w moim przypadku lekarz stwierdził ze latwiej sie leczy jesli w wyniku zespolu antyfosfolipidowego dochodzi do poronienia niz jak w ogóle zarodek sie nie zagniezdza...dla mnie pozytywna beta daje nadzieje...wiec czasem zazdroszczę...
Dołączam się!! Kochane wracajcie z bodrymi wieściami@ajka89 udanego podglądania maluszka!
@MoKa pomyślnych jajozbiorów! I pięknych min 6 zarodeczków
@Doris30:-) samych dobrych wiadomości na wizycie!
Miłego dnia kochane
no ale wszystkie dobre? to ładny wynik!Już po. Było tylko 6
Jezeli jajeczka sa dojzale to chyba to calkiem dobry wynik. Mi pobrali 19 pecherzykow i co z tego jak tylko 9 z nich nadawalo sie do zaplodnienia w efekcie zamrozone zostaly 4 blastki. U Ciebie moze byc ich az 6Już po. Było tylko 6
trzymam kciuki, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i transfer bedzie@ajka89, @Doris30 kciuki za wizyty, @MoKa owocnego zbierania jajek, @tamiza powodzenia, dziś Twój wielki dzień
Krwawienie u mnie minęło, dziś zero krwi na wkladce i przy podcieraniu. Wczoraj już załapałam chwilowego doła, bo lekarka odpisała, że będzie trzeba odwołać transfer, bo grozi niepowodzeniem. Jestem zawieszona z decyzją do piątku, ale już dziś napisałam jej, że krwawienie ustalo.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
powiedz lekarce, że się nie zna ciotka dżoasia mówiła że przejdzie po progesteronie@ajka89, @Doris30 kciuki za wizyty, @MoKa owocnego zbierania jajek, @tamiza powodzenia, dziś Twój wielki dzień
Krwawienie u mnie minęło, dziś zero krwi na wkladce i przy podcieraniu. Wczoraj już załapałam chwilowego doła, bo lekarka odpisała, że będzie trzeba odwołać transfer, bo grozi niepowodzeniem. Jestem zawieszona z decyzją do piątku, ale już dziś napisałam jej, że krwawienie ustalo.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
resztę można zamrozić i potem zamiast kolejnej stymulacji rozmraża sie jajka i zapładnia - ale zawsze jest większe ryzyko, że nie rozmrożą się prawidłowo lub, że zarodki z nich będą słabsze, a i za mrożenie dodatkowy hajsik trzeba płacić, wiec 6 z jednej stymulacji to chyba najlepszy wynik@MoKa Ja jestem swieza wiec nie do konca rozumiem. Jesli ma sie 15 jajek to przeciez i tak 6 zaplodnia. Wiec czemu chcialabys miec wiecej? Wtedy wybieraja te najlepsze 6 czy jak?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom