Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Też mam taką nadzieję ze po prostu mi odbija... moja kobiecość po tych wszystkich lekach dostała pewnie dodatkowe 8 kg.. nie wiem dokładnie ile bo boję stać się na wagę. a w ramtuem roku zrzucilam ponad 10 i bylam naprawde z siebie zadowolona czułam się seksowana i kobieca a teraz... widzę cellulit i nadmiar owłosienia po lekach... najgorsze jest to ze straciłam nadzieję brzuch coraz bardziej boli mnie jak na @ .... nawet zaczynam życie planować co będzie jak się nie uda tym razem ani następnym. Wtedy powiem wam że się poddam bo moja siła psychiczna jest już na poziomie mniejszym niż 0 , mam chwilami dość tych leków itp. Spojrze na brzuch widzę jedno wielkie sadlo, które wygląda jakby usiadła na nim stado komarów i mi siniakow nazostawialy. Wiem jestem dzisiaj straszna.... Ale mam doła. Przepraszam jeśli wam psuje humor.
Czuje się jakbym czytała o sobie. Czasami też mam takie myśli i tak postrzegam siebie. To straszne jak niepłodność wpływa na naszą psychikę. Ja jeśli teraz się nie uda pójdę chyba na jakieś zwolnienie bo potrzebne mi odcięcie się od wszystkiego. Napisalabym Ci kochana, że na pewno jesteś wspaniałą osobą i zaslugujesz na szczęście, nie możesz się tak zamartwiac i tracić poczucia własnej wartości (i tak właśnie myślę), ale sama wiem że trudno w to momentami uwierzyć.