reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ostatnio z 4 ty jeden zapłodnił :( jestem załamana. Dlaczego nie mogę jak inne mieć po 15 czy 20 :(
Ja za pierwszym razem nie miałam nawet 1 i też byłam załamana a później było 11 z czego 7 nadawało się do zapłodnienia miałam zmieniony protokół i to dużo dało nie załamuj się natura jest kobietą i bywa zmienna [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ajka89, @Doris30 kciuki za wizyty, @MoKa owocnego zbierania jajek, @tamiza powodzenia, dziś Twój wielki dzień :)

Krwawienie u mnie minęło, dziś zero krwi na wkladce i przy podcieraniu. Wczoraj już załapałam chwilowego doła, bo lekarka odpisała, że będzie trzeba odwołać transfer, bo grozi niepowodzeniem. Jestem zawieszona z decyzją do piątku, ale już dziś napisałam jej, że krwawienie ustalo.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to idealnie. Zero ryzyka hiperki a fo zaplodnienia wlasnie 6 jest potrzebnych!! :-)
Właśnie... masz tyle ile ustawa przewiduje :) spokojnie będzie dobrze i przygotuj się powoli do transferu bo nie będzie hiperki i nie będziesz musiała czekać. U ciebie prosto po punkcji do domu... bo mi dali odpaczac z 15 minut i do samochodu... a strasznie źle się czułam :( na sali zabiegowej bylam ponad pol godz. I pobrali 30 jajek. bolał mnie brzuch itp. @MoKa A Ty jak się czujesz ?

reklama
Do góry