reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to się doczekałam [emoji2] Transfer w poniedziałek [emoji1] Prócz wszystkich wynalazków, które do tej pory przyjmowałam dodatkowo od dziś Luteina 100 3x1, Duphaston 3x1 i Estraderm Mx 100. Ależ się cieszę, cała rumiana aż jestem.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Bardzo się cieszę :-D
To w sobotę już rozmrażają maluchy? ;)

reklama
Dobrze, że już wszystko się wyjaśniło i nie tkwisz w zawieszeniu. Teraz chwila przerwy, trochę badań i kolejna próba (tym razem w 100% udana- nie ma innej opcji).
Dobrze, że już wszystko się wyjaśniło i nie tkwisz w zawieszeniu. Teraz chwila przerwy, trochę badań i kolejna próba (tym razem w 100% udana- nie ma innej opcji).
dokładnie tak kochana :D wypytałam dzisiaj moją panią co myśli o immunologach itp bo mówię jej, że chcialabym żeby następną moją ciążę już prowadziła i doprowadziła do końca :D no i że jutro mam wizytę, a ona na to, że tak za bardzo w to nie wierzy ale ma kilka pacjentek, które się też tak leczą i ok, nie ma problemu jeśli będzie asysta :D
no i jak się dowiedziała, że jadę do łodzi, to stwierdziła, że może to i lepiej, że nie idę w krakowie :)

Dziewczyny podczytywałam Was dzisiaj, ale nie mogłam skupić myśli, by coś napisać. Wiem jak bardzo boli porażka, bo przechodziłam przez to kilka razy. Nie wiem jakie macie nastawienie do "czarnych mocy", ale mi pomogło obejrzenie SEKRETU i słuchanie AJAHNA BRAHMA. Daje trochę do myślenia i potrafi zmienić nastawienie do ciągłych niepowodzeń.

Czesc dziewczyny , podczutuje was od jakiegos czasu, ale dopieroteraz zdecydowalam sie napisac.
Rozpoczelam wlasnie 2 dzien stymulacji do in vitro i xacxynam troche fiksowac, ogarniaja mnie czarne mysli ze sie nie uda ze wiek 35 lat , amh tez nie za ciekawe bo 1.1 , poronienie jedno w zeszlym roku.Jak mi.ma sie udac ja ja sama w to nie wierzę.
jak nie zmieniłaś zdania, że się uda czytając nas, to może zmienisz jak z nami popiszesz ;) a gdzie się leczycie?
Trzymam kciuki!!

Dziewczyny podczytywałam Was dzisiaj, ale nie mogłam skupić myśli, by coś napisać. Wiem jak bardzo boli porażka, bo przechodziłam przez to kilka razy. Nie wiem jakie macie nastawienie do "czarnych mocy", ale mi pomogło obejrzenie SEKRETU i słuchanie AJAHNA BRAHMA. Daje trochę do myślenia i potrafi zmienić nastawienie do ciągłych niepowodzeń.

Właśnie czytam ksiazke Sekret i w kolejnym transferze nastawiam sie na 100% sukces a co :-)

reklama
Do góry