reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojej, no to niefajnie ze tez ba bylo przelozyc stymulacje:/ a dosłali ci wyniki z poznania?
Ja juz po zabiegu, mialam o 16 a juz wracam do domku:) podobno wszystko super poszlo. Przed zabiegiem mialam usg i pecherzyk dalej byl ma swoim miejscu wiec sama bym sobie raczej napewno nie poradzila. Oczywiscie od ostatniej wizyty nawet nie drgnal, byl taki sam jak 2tyg temu.
Na pewno to co dziś przechodziłaś nie było miłe i przyjemne. Ale pamiętaj że dzieciaczki tam na Ciebie czekają. Doc Paśnik wyreguluje Ci immunologię i się w końcu uda! Wierzę w to z całego serca:)

reklama
Sprawdziłam w książęce i to u mnie był 7+1 tc, myślę że nie masz się co martwić [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]serduszko dopiero się rozkręca [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mam pytanie odnosnie tetna. czy serduszko sie rozkreca i z wizyty na wizyte coraz szybciej bije, czy raz jest szybciej a raz wolniej. lekarz nic nie mowil tylko ze dobrze ale na serduszkowej bilo147, a teraz na ostatniej 137, i troszke mnie to zastanawia

Na pewno to co dziś przechodziłaś nie było miłe i przyjemne. Ale pamiętaj że dzieciaczki tam na Ciebie czekają. Doc Paśnik wyreguluje Ci immunologię i się w końcu uda! Wierzę w to z całego serca:)
kochana całkiem dobrze mi się spało :D
jakaś nienormalna jestem... powinnam raczej płakać po stracie czy coś a mi się zrobiło tak lekko na sercu - w końcu skończyło się czekanie na nie wiadomo co, mogę zacząć odliczanie do stycznia :D normalnie się cieszę... :p

mam pytanie odnosnie tetna. czy serduszko sie rozkreca i z wizyty na wizyte coraz szybciej bije, czy raz jest szybciej a raz wolniej. lekarz nic nie mowil tylko ze dobrze ale na serduszkowej bilo147, a teraz na ostatniej 137, i troszke mnie to zastanawia
Spokojnie nie masz się co martwić serduszko pracuje bardzo dobrze nasze tętno też nie zawsze bije równomiernie więc spokojnie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

kochana całkiem dobrze mi się spało :D
jakaś nienormalna jestem... powinnam raczej płakać po stracie czy coś a mi się zrobiło tak lekko na sercu - w końcu skończyło się czekanie na nie wiadomo co, mogę zacząć odliczanie do stycznia :D normalnie się cieszę... :p
Ja też czekam do stycznia może razem zaczniemy [emoji4]

Oj jakoś ciężko wieczór... mam straszne skurcze macicy... wzięłam już nospe forte. Myślicie że mogę drugie relanium strzelić sobie ?? Mam 5 relanium. Jeszcze byłam na zebraniu i syna w szkole i usłyszałam że za bardzo jest rozpieszczony bo jest jedynakiem...wściekłam się... wiec powiedzialam ze widocznie zbyt grzecznie go wychowuje i muszę nauczyć go jak to być dzieckiem umiejacym bronic sie słownie w stosunku do dorosłych jak mu zarzucają rzeczy których nie robi, i bronic ręcznie w stosunku do dzieci to wtedy może nie będzie zachowywał się jak jedynak..

reklama
Wiem jak ciężko jest patrzeć na szczęśliwych nowych rodziców ale to nie ich wina ze im się udało ani naszych rodzin... Ja sobie obiecałam że jak mam się nie uda to będziemy zwiedzać świat aby mieć cel ale nie chce się izolować bo samotność jest jeszcze gorsza

Mi mąż od początku obiecywał ze jak się nam nie uda to będziemy podróżować =) on w ogóle na inne podejście niż ja. Ja się zachowuje jakbym jako jedyna na całym świecie dzieci nie mogła mieć a przecież znamy prywatnie pełno takich par..mąż często sprowadza na ziemię =D inaczej juz dawno w psychiatryku bym leżała haha

Do góry