reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
O cudne informacje. To jednak Maluszki jeszcze zostaja u Mamy :-)

reklama
Cudownie ... maleństwa będą miały czas podrosnac troszeczkę. I Ty bardziej przygotować się na przyjście ich na świat :) cieszę się razem z Tobą [emoji5] wogole od początku Wam kibicuje... to Ty pierwsza na wizażu dodawalas mi otuchy... dziękuję :)
Słońce Ty nie dziękuj, bo nie ma za co[emoji9] Teraz trzymamy kciuki za Was [emoji7] [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

A no wlasnie :-) jak Twoje samopoczucie Kochana przed wizyta u Twojej pani dr??
Nie wybieram się dziś do mojej dr tylko jutro od razu na zabieg. Byłam dziś upuścić krwi na badania do zabiegu i oczywiście spr betę i w końcu zaczęła spadać :) więc już jestem spokojniejsza
nie wiem tylko co teraz zrobić - bo myślę, czy by nie napisać do niej z tą info...
Ale na dwoje babka wróżyła - albo spadnie całkiem i samo się oczyści (co by przyspieszyło następne podejście) albo spadnie trochę i stanie w miejscu i boje się, że np za miesiąc tak czy siak będę musiała iść na zabieg i tym samym znowu wszystko sie opóźni:/ co myślicie??

Nie wybieram się dziś do mojej dr tylko jutro od razu na zabieg. Byłam dziś upuścić krwi na badania do zabiegu i oczywiście spr betę i w końcu zaczęła spadać :) więc już jestem spokojniejsza
nie wiem tylko co teraz zrobić - bo myślę, czy by nie napisać do niej z tą info...
Ale na dwoje babka wróżyła - albo spadnie całkiem i samo się oczyści (co by przyspieszyło następne podejście) albo spadnie trochę i stanie w miejscu i boje się, że np za miesiąc tak czy siak będę musiała iść na zabieg i tym samym znowu wszystko sie opóźni:/ co myślicie??
Hmm... a duzo spadla?? Może by jednak dac jej chwile i ewentualnie sprobowac cos z tych tabletek,co bralas na poczatku?? Pewnie dla organizmu byloby lepiej gdyby samo sie oczyscilo bez ingerencji lekarzy i zabiegu... moze napisz do tej Twojej dr ze beta zaczela spadac i czy moze lepiej byloby sie z chwile jeszcze wstrzymac??

A dużo spadła ta beta? Może rzeczywiście uda się obejść bez zabiegu. Daj koniecznie znać jak będziesz miała informacje co dalej. Trzymam kciuki, żeby teraz poszło już "z górki".

reklama
Do góry