reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To może też mi da.... Muszę wymyślić jakieś argumenty....
Kochana to nie trzeba wymyślać argumentów... mi lekarz dał bez problemu. Powiedz ze źle się czujesz i tyle. Ja jestem długo na zwolnieniu bo pracuje w przedszkolu i bałam się ze będę ciągle wirusy przynosić i chorować, pozatym mam głowę spokojniejsza ze sama sobie nie szkodze.

Kochana to nie trzeba wymyślać argumentów... mi lekarz dał bez problemu. Powiedz ze źle się czujesz i tyle. Ja jestem długo na zwolnieniu bo pracuje w przedszkolu i bałam się ze będę ciągle wirusy przynosić i chorować, pozatym mam głowę spokojniejsza ze sama sobie nie szkodze.
Ja pracuje w świetlicy i lekarz tez mi dał już dzień przed punkcja, a ze się udało to powiedział, ze nie będzie ryzykował tym czy coś złapie od dzieciaków czy nie i jestem na l4. :)

A ja wlasnie postanowilam przedłużyć swoje lenistwo jeszcze o jeden dzien,czyli jutro. Teoretycznie jezeli wszystko jest dobrze to dzis i jutro czyli 2 dpt i 3'dpt Kropek powinnien sie przyczepiac,to nie bede mu przeszkadzac :-)
To on tak szybko się przykleja ??u mnie dzisiaj 3 dzień po... niech siedzą te nasze maleństwa z nami :)

reklama
Madzia ja się zajmę tylko u mnie to różnie z godzinami! Jeśli Wam nie przeszkadza taki chaos że raz o 7. Raz 8.30 albo czasem wieczorem dzień przed to spoko!
Najwyższy czas żebyś trochę zadbała o siebie!
Odpoczywaj, pozałatwiaj wszystkie sprawy i wróć do nas!
Dzieki Tamiza.
Oczywiscie bedę zaglądać, ale ciut mniej "intensywnie". A godzinami sie nie przejmuj, jesli uda ci sie do południa to chyab będzie spoko :)

Do góry