reklama
Kochana to nie trzeba wymyślać argumentów... mi lekarz dał bez problemu. Powiedz ze źle się czujesz i tyle. Ja jestem długo na zwolnieniu bo pracuje w przedszkolu i bałam się ze będę ciągle wirusy przynosić i chorować, pozatym mam głowę spokojniejsza ze sama sobie nie szkodze.To może też mi da.... Muszę wymyślić jakieś argumenty....
hope322
Fanka BB :)
Dziewczyny narzekaja na mdlosci a ja oddalabym wszystko, zeby byc w ciazy i je miec..Ajjj jak ja Wam tych mdłości zazdroszczę
gooossia17
Ja pracuje w świetlicy i lekarz tez mi dał już dzień przed punkcja, a ze się udało to powiedział, ze nie będzie ryzykował tym czy coś złapie od dzieciaków czy nie i jestem na l4.Kochana to nie trzeba wymyślać argumentów... mi lekarz dał bez problemu. Powiedz ze źle się czujesz i tyle. Ja jestem długo na zwolnieniu bo pracuje w przedszkolu i bałam się ze będę ciągle wirusy przynosić i chorować, pozatym mam głowę spokojniejsza ze sama sobie nie szkodze.
walczaca o szczescie
A ja wlasnie postanowilam przedłużyć swoje lenistwo jeszcze o jeden dzien,czyli jutro. Teoretycznie jezeli wszystko jest dobrze to dzis i jutro czyli 2 dpt i 3'dpt Kropek powinnien sie przyczepiac,to nie bede mu przeszkadzac :-)
To on tak szybko się przykleja ??u mnie dzisiaj 3 dzień po... niech siedzą te nasze maleństwa z namiA ja wlasnie postanowilam przedłużyć swoje lenistwo jeszcze o jeden dzien,czyli jutro. Teoretycznie jezeli wszystko jest dobrze to dzis i jutro czyli 2 dpt i 3'dpt Kropek powinnien sie przyczepiac,to nie bede mu przeszkadzac :-)
walczaca o szczescie
A no wlasnie :-) to jest nas juz dwie :-)
Dziewczyny narzekaja na mdlosci a ja oddalabym wszystko, zeby byc w ciazy i je miec..
walczaca o szczescie
Jezeli mialas 5 dniowe to proces implantacji powinnien trwac do 3-4 dpt,a przypomnij ktory dzien u Ciebie?To on tak szybko się przykleja ??u mnie dzisiaj 3 dzień po... niech siedzą te nasze maleństwa z nami
reklama
M@gda
Moderatorka
Dzieki Tamiza.Madzia ja się zajmę tylko u mnie to różnie z godzinami! Jeśli Wam nie przeszkadza taki chaos że raz o 7. Raz 8.30 albo czasem wieczorem dzień przed to spoko!
Najwyższy czas żebyś trochę zadbała o siebie!
Odpoczywaj, pozałatwiaj wszystkie sprawy i wróć do nas!
Oczywiscie bedę zaglądać, ale ciut mniej "intensywnie". A godzinami sie nie przejmuj, jesli uda ci sie do południa to chyab będzie spoko
Podziel się: