Ja wczoraj powiedzialam do meza ze jak bede narzekać na mdlosci i roznego rodzaju objawy ciazowe ma mnie potelepac bo tego chcialam i marzylam hehe wiec doszlismy do wniosku ze jemu moge pomarudzic troszkęDziewczyny narzekaja na mdlosci a ja oddalabym wszystko, zeby byc w ciazy i je miec..
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
A ja wlasnie postanowilam przedłużyć swoje lenistwo jeszcze o jeden dzien,czyli jutro. Teoretycznie jezeli wszystko jest dobrze to dzis i jutro czyli 2 dpt i 3'dpt Kropek powinnien sie przyczepiac,to nie bede mu przeszkadzac :-)
Czyli urlop na żądanie bierzesz? Ja chyba jednak wrócę do pracy jutro.
Dziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
W piątek miałam transfer 5-cio dniowej blastki. Więc dzisiaj trzeci dzień jeśli dobrze liczę. Od rana leżę bo jajniki mnie bolą i brzuch ciągnie na dole, pewnie to przez te wszystkie hormony.Jezeli mialas 5 dniowe to proces implantacji powinnien trwac do 3-4 dpt,a przypomnij ktory dzien u Ciebie?
Cudownie ... maleństwa będą miały czas podrosnac troszeczkę. I Ty bardziej przygotować się na przyjście ich na świat cieszę się razem z Tobą ☺ wogole od początku Wam kibicuje... to Ty pierwsza na wizażu dodawalas mi otuchy... dziękujęDziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]
Oczekiwanie2017
Dziewczyny w końcu była moja doktor na dyżurze i wszystko ustawiła. Od dziś wszystkie leki odstawione, dziś obserwacją i jeśli wszystko będzie ok to jutro do domu. Szyjka jeszcze nawet nie szykuje się do porodu[emoji4]
Wspaniele . Czyli Maluszki posluchaly się rodzicow, lekarzy i forumowych cioc i postanowiły jeszcze trochę pobyć w brzuszku.
jasani
To on tak szybko się przykleja ??u mnie dzisiaj 3 dzień po... niech siedzą te nasze maleństwa z nami
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
tamiza
SpoczkoDzieki Tamiza.
Oczywiscie bedę zaglądać, ale ciut mniej "intensywnie". A godzinami sie nie przejmuj, jesli uda ci sie do południa to chyab będzie spoko
Będę miała dodatkowa motywacje żeby wstać z łóżka
dżoasia
ja też ja teżA no wlasnie :-) to jest nas juz dwie :-)
reklama
walczaca o szczescie
Wiesz moja szefowa wie,ze jesteśmy w trakcie i zamierzam poprostu powiedziec ze wizyta musi byc jeszcze jutro. Tym bardziej ze po dotychczasowych transferach od razu wracalam do pracy :-)
Czyli urlop na żądanie bierzesz? Ja chyba jednak wrócę do pracy jutro.
Podziel się: