reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a nie wbijasz sie w naczynia krwionośne? Ja zdążyłam wybrać tylko 3 te zastrzyki ale nie miałam siniaków, tylko skóra w tym miejscu bolała cały dzień :/

hej,
no po trzech też nie miałam, ale biorę codziennie od 2/10...trochę miejsca już brak.
Ja wiem ,czy się nie wbija(mój mąż- bo On robi mi zastrzyki)w naczynia?Chyba nieee.

reklama
Jutro rano beta....Dzisiaj popracowałam i samopoczucie kiepskie:( ale...
Boję się jutrzejszego wyniku...a czuję coś ,że porażka będzie....
aj. trzymać kciuki!

Lekarz zapytała mnie o zwolnienie ale nie chciałam. Po pierwszym transferze siedziałam w domu i w niczym to nie pomogło a dodatkowo zadreczalam się myślami i doszukiwalam objawów. Jutro mam urlop i potem kolejne 4 dni normalnie do pracy. Mam pracę biurową, jedynym problem są dojazdy (pociąg), ale zawsze mam miejsce siedzace więc dam radę. A Ty?
Dziewczyny a kiedy robicie bete ?? Ja jestem na zwolnieniu bo bałam się pracować. Dzisiaj musialam na studia jechać ale tylko na dwie godz. Ogólnie staram się leżeć bo nie chce sama sobie zaszkodzić. Po wczorajszym malutkim skrzepie i nikach z krwią ataków paniki dostaje... wiem ze już nic więcej zrobić nie mogę aby pomóc kropkom. Boję się tylko że brak esrofemu przez te kilka dni też zaszkodzi ale on głównie wpływa chyba na endometeoum prawda ?? powiedzcie mi jakie mialyscie endometrium przed transferem ??

reklama
Dziewczyny a kiedy robicie bete ?? Ja jestem na zwolnieniu bo bałam się pracować. Dzisiaj musialam na studia jechać ale tylko na dwie godz. Ogólnie staram się leżeć bo nie chce sama sobie zaszkodzić. Po wczorajszym malutkim skrzepie i nikach z krwią ataków paniki dostaje... wiem ze już nic więcej zrobić nie mogę aby pomóc kropkom. Boję się tylko że brak esrofemu przez te kilka dni też zaszkodzi ale on głównie wpływa chyba na endometeoum prawda ?? powiedzcie mi jakie mialyscie endometrium przed transferem ??

Ja robię betę 7dpt czyli w najblizasza sobotę a potem tak jak kazał lekarz 9dpt czyli w poniedziałek 23.10. Myślę, że ta chwilowa przerwa w przyjmowaniu estrofemu nie powinna aż tak wpłynąć na powodzenie transferu. Endometrium jest ważne po transferze ale szczególnie chyba przed nim. Ja miałam ok.8mm, jak dla mnie to super wynik (bo mam z nim problem).

Do góry