reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja byłam stymulowana 16 dni też dłużej niż standardowo ale ja miałam zapowiedziane od razu, że nie będzie transferu, trzeba odczekać. Cetrotide mi włączono dość szybko bo brałam 6 dni równolegle z menopurem i nic nie popękało.Tym razem moja stymulacja wydaje mi się mega długa bo pęcherzyki wolno rosną ale na szczęście w miarę równo. Wczoraj czyli podczas kontroli był 12dc a 11 dzień stymulacji. Czyli wychodzi że punkcję miałabym w 16 dc. Jakoś późno mi się wydaje, no ale dlatego też jeszcze jutro wizyta żeby być pewnym czy środa.
Ja generalnie mam jeden wielki mętlik w głowie... Pozostaje mi czekać...
Oczekiwanie2017
Dziewczyny czy te zastrzyki Cetrotide rzeczywiście są dobre i powstrzymują pęcherzyki przed pęknięciem? Bo wiecie teraz mam schize jeszcze że co będzie jak pękną albo też się zastanawiam w drugą stronę czy nie da się do czwartku przeciągnąć z tą punkcją bo wtedy mogłabym być spokojna o ewentualny transfer...
Ja nie brałam Cetrotide tylko Orgalutran i też się bałam ze pęcherzyki pełna. Dzień przed punkcja byłam pewna,że już po wsszystkim i nawet jak kladlam się do znieczulenia to stwierdziłam, że nie mam już po co. Oczywiście tak nie bylo. Spokojnie- u Ciebie też będzie dobrze.
walczaca o szczescie
A jesteś na zwolnieniu czy pracujesz do bety??Ja nie brałam Cetrotide tylko Orgalutran i też się bałam ze pęcherzyki pełna. Dzień przed punkcja byłam pewna,że już po wsszystkim i nawet jak kladlam się do znieczulenia to stwierdziłam, że nie mam już po co. Oczywiście tak nie bylo. Spokojnie- u Ciebie też będzie dobrze.
M@gda
Moderatorka
Dasz radę. Jak nie ty to kto?? Już niedługo spotka cię największe szczęścieDziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby posiedziały jeszcze trochę, im dłużej tym lepiej, ale nie stresuj się wcześniejszym porodem, szybciej dokładniej zdiagnozują synka. Będzie dobrze
Oczekiwanie2017
A jesteś na zwolnieniu czy pracujesz do bety??
Lekarz zapytała mnie o zwolnienie ale nie chciałam. Po pierwszym transferze siedziałam w domu i w niczym to nie pomogło a dodatkowo zadreczalam się myślami i doszukiwalam objawów. Jutro mam urlop i potem kolejne 4 dni normalnie do pracy. Mam pracę biurową, jedynym problem są dojazdy (pociąg), ale zawsze mam miejsce siedzace więc dam radę. A Ty?
walczaca o szczescie
O
To tak samo jak ja :-) tez jutro mam wolne, do jutra leze w lozku caly czas a potem powrót do normalnosci i tez mam prace biurowa ;-)Lekarz zapytała mnie o zwolnienie ale nie chciałam. Po pierwszym transferze siedziałam w domu i w niczym to nie pomogło a dodatkowo zadreczalam się myślami i doszukiwalam objawów. Jutro mam urlop i potem kolejne 4 dni normalnie do pracy. Mam pracę biurową, jedynym problem są dojazdy (pociąg), ale zawsze mam miejsce siedzace więc dam radę. A Ty?
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny - sorki. Zniknęłam na weekend i nie wrzucałam kalendarza. Przyjechał mój mąż i mieliśmy kilka rzeczy do ogarnięcia - remont, plany, decyzje, rzeczy dla dzidzi pobycie razem, zakupy - no meksyk.
Chciałam was uprzedzić, że nie będzie mnie od wtorku - czy ktoś zająłby się kalendarzem??
Jadę do Jastrzębia, do rodzinnego miasta mojego męża, bo jego kumpel się żeni i poprosił męża na świadka. W międzyczasie jeszcze o Warszawę zahaczam. Także tym razem sajgon.
Coraz bardziej moją głowę zaprzątają inne sprawy i muszę się skupić na podejmowaniu różnych decyzji i mam coraz mniej czasu na forum - sorki.
Chciałam was uprzedzić, że nie będzie mnie od wtorku - czy ktoś zająłby się kalendarzem??
Jadę do Jastrzębia, do rodzinnego miasta mojego męża, bo jego kumpel się żeni i poprosił męża na świadka. W międzyczasie jeszcze o Warszawę zahaczam. Także tym razem sajgon.
Coraz bardziej moją głowę zaprzątają inne sprawy i muszę się skupić na podejmowaniu różnych decyzji i mam coraz mniej czasu na forum - sorki.
reklama
Oczekiwanie2017
O
To tak samo jak ja :-) tez jutro mam wolne, do jutra leze w lozku caly czas a potem powrót do normalnosci i tez mam prace biurowa ;-)
No ja też prawie cały czas w łóżku leżę i odpoczywam . Jutro zacznę więcej się ruszać a we wtorek już normalnie. Czyli idziemy ze wszystkim bardzo podobnie
Podziel się: