reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie wielki dzień dopiero w sobotę a u @walczaca o szczescie jeszcze później (chociaż myślę, że skusi się wcześniej :)
A takim razie będziemy razem testować ja też niby 23 ale i takskusze się wcześniej... nie wytrzymam do poniedziałku. Jakiś sikacz pewnie przy weekendzie :) teraz musi się nam udać... a macie jakieś mrozaczki ?? Ja tylko jeden :( z 10 komórek zaplodnilo się 8 a do piątej doby dotrwalo tylko 3. Wynik slaby :( pytam tyle bo nie doczytałam po tym relanium i tylu lekach mój mozg nie pracuje już na 100%

A takim razie będziemy razem testować ja też niby 23 ale i takskusze się wcześniej... nie wytrzymam do poniedziałku. Jakiś sikacz pewnie przy weekendzie :) teraz musi się nam udać... a macie jakieś mrozaczki ?? Ja tylko jeden :( z 10 komórek zaplodnilo się 8 a do piątej doby dotrwalo tylko 3. Wynik slaby :( pytam tyle bo nie doczytałam po tym relanium i tylu lekach mój mozg nie pracuje już na 100%

U mnie z 6 komórek (więcej przy pierwszym podejściu nie mogliśmy zapladniac) 5 dotrwalo do blastki. To trzeci transfer więc 2 mrozaczki czekają (żeby zostać rodzeństwem dla Kropka, który nam nadzieję zostanie teraz ze mną). Mam nadzieję, że nasze bety będą mega pozytywne :)

Dziewczyny która z was brała menopur 75 (225) przez tydzień? Czy to normalne że mnie nic nie boli, jutro będzie 4 dzień jak zaczęłam wstrzykiwac. Chciałbym żeby było sporo jajeczek to dopiero pierwsze podejście i u nas będzie. ICSI

reklama
Tym razem moja stymulacja wydaje mi się mega długa bo pęcherzyki wolno rosną ale na szczęście w miarę równo. Wczoraj czyli podczas kontroli był 12dc a 11 dzień stymulacji. Czyli wychodzi że punkcję miałabym w 16 dc. Jakoś późno mi się wydaje, no ale dlatego też jeszcze jutro wizyta żeby być pewnym czy środa.
Ja generalnie mam jeden wielki mętlik w głowie... Pozostaje mi czekać... :(
Ja też zaczęłam drugą stymulację , podobno teraz będą czekać na większe pęcherzyki , to,że rosną Ci równo to bardzo dobrze. Znam jeden przypadek mojej koleżanki, której wszystkie pęcherzyki popękały ale to naprawdę mało prawdopodobne, poza tym ja nie wiem czy ona brała to samo co my teraz( to było jakieś 5 lat temu) Więc nie myśl o tym dobrze się odżywiaj by jajka były dobre.

Do góry