Ja brałam dopiero po badaniu krwi, najpierw krew pozniej lekiDziewczyny czy jak któraś z was miała oznaczyć progesteron to brała rano luteine czy dopiero po pobraniu krwi to zrobić?
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja 6 to bym byla jeszcze przerażona. No jkaby nie bylo to najpierw Ty pozniej ja bede myslec :-))Czytając tu o doświadczeniach dziewczyn to 6-7 dpt już będzie wiadomo w którą stronę wszystko poszło. Oczywiście 9dpt tak jak kazała doktor też betę zrobię. Nie dałabym rady dłużej czekać![]()
Ja miałam sporo w lewym jajniku w prawym troszke mniej,i dopiero zaczeło mnie boleć jak one zaczeły rosnąć tak naprawdę szczególnie po lewej stronieDziewczyny która z was brała menopur 75 (225) przez tydzień? Czy to normalne że mnie nic nie boli, jutro będzie 4 dzień jak zaczęłam wstrzykiwac. Chciałbym żeby było sporo jajeczek to dopiero pierwsze podejście i u nas będzie. ICSI
walczaca o szczescie
ZobaczymyU mnie wielki dzień dopiero w sobotę a u @walczaca o szczescie jeszcze później (chociaż myślę, że skusi się wcześniej![]()
walczaca o szczescie
Trzym kciuki,dobra passa musi trwac!! :-)No musi zacząć się ten dobry czasChcę wierzyć ,że w końcu i my będziemy się cieszyć
Dzięki![]()
jasani
Okres przyjdzie dopiero po odstawieniu. Ja brałam też 10 dni 2x1 i dostałam około 2-3 dni później.hej dziewczyny czy macie jakis pomysł zeby @ przyszła ? biore duphaston 10 dni i nic.. hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
no ja juz biore je 4 cykl i zawsze po 6 dniach przyszła a teraz głucho ...Okres przyjdzie dopiero po odstawieniu. Ja brałam też 10 dni 2x1 i dostałam około 2-3 dni później.
gooossia17
Gorąca kąpiel?hej dziewczyny czy macie jakis pomysł zeby @ przyszła ? biore duphaston 10 dni i nic.. hmm
reklama
asinka89
oo to jest pomysłGorąca kąpiel?
Podziel się: