reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od dnia punkcji mam. Teraz schodzę już z dawki przez 5 dni brałam po pol tabletki, a od jutra 1/4 tabletki. Ale dzisiaj mam mdłości. A masz może coś na rozrzedzenie krwi?
Ja biore po 1,5 narazie. Rano jedna i pol w poludnie. Na rozrzedzenie krwi mam frexapirine czy cos takiego. U Ciebie mlodsci to pewnie juz zrobil sie powod do radosci,przynajmniej chwilowy :-))

Dziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. To dla mnie bardzo ważne!!! Ta moja cała złość i stres wynikają przede wszystkim z takiego jakiegoś poczucia bezradności bo nic już tu ode mnie nie zależy i strachu bo naprawdę pierwszą procedurę szczególnie do punkcji i potem do zamrożenia zarodka to było dla mnie traumatyczne przeżycie. Po prostu w najgorszych snach sobie takiego scenariusza jaki przerobiłam nie wyobrażałam. Dlatego tak się boję i choć wiem że muszę wyluzować i myśleć pozytywnie to ten strach mnie jakoś pokonuje :(
Ja jak się denerwuje to powtarzam sobie, ze jestem pod opieka lekarza i on wie co robi. Ze muszę być spokojna dla kropka, który ze mną został, ze tylko spokój teraz się liczy. A z ta bezradnością? Nic na to nie poradzisz bo i tak już dałaś sobie 100% szansy i teraz złożyłaś swój los w rękach lekarza i do niego należy i chcąc nie chcąc musisz mu zaufać.

Dziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.

Kochana myślami jesteśmy wszystkie z Wami :* Jeśli to jest najlepsze rozwiązanie to na pewno dacie radę!!

bedzie dobrze, trzymam kciuki. dzieciaczki szybko nadrobia juz na zewnatrz.

Hej kochana , dawno mnjr nie bylo dopiero doksnczam czytac lekture tutaj , przeprowadzka nas wykonczyla, Nie boj Sue moja Nicolusia z 35 tyg bo lozysko przodujace bylo i ona taka sprytna ze sama jestem w szoku dzus bylismy na basenie i przerwy bylo dwa msce a ona pamieta chyba bo piszczala z radosci , wazyla 2150 i 47 cm a pieknie przybiera i naprawde spryciara, wvzoraj 1 zabek - co za radosc!!, to ze 33 tc nic sie nie martw Teraz naprawde opieka jest na wysokim poziomie !, dasz rade , mleczko zaczniezz sciagac I beda dawac maluszkom twoim to najlepiej co moze byc , Sam moj kuzyn z 26 tc s zna 5 jezykow I jest pan inzynier

Jestes na grupie ma fb??

Witam Sue ponownie z wami ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochana , dawno mnjr nie bylo dopiero doksnczam czytac lekture tutaj , przeprowadzka nas wykonczyla, Nie boj Sue moja Nicolusia z 35 tyg bo lozysko przodujace bylo i ona taka sprytna ze sama jestem w szoku dzus bylismy na basenie i przerwy bylo dwa msce a ona pamieta chyba bo piszczala z radosci , wazyla 2150 i 47 cm a pieknie przybiera i naprawde spryciara, wvzoraj 1 zabek - co za radosc!!, to ze 33 tc nic sie nie martw Teraz naprawde opieka jest na wysokim poziomie !, dasz rade , mleczko zaczniezz sciagac I beda dawac maluszkom twoim to najlepiej co moze byc , Sam moj kuzyn z 26 tc s zna 5 jezykow I jest pan inzynier

Jestes na grupie ma fb??

Witam Sue ponownie z wami ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na jakiej grupie?

A przeprowadzka już za Wami? Dopiero rodziłaś a już ząbki. Ludzie jak to leci...[emoji4]

Do góry