reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od dnia punkcji mam. Teraz schodzę już z dawki przez 5 dni brałam po pol tabletki, a od jutra 1/4 tabletki. Ale dzisiaj mam mdłości. A masz może coś na rozrzedzenie krwi?
Ja biore po 1,5 narazie. Rano jedna i pol w poludnie. Na rozrzedzenie krwi mam frexapirine czy cos takiego. U Ciebie mlodsci to pewnie juz zrobil sie powod do radosci,przynajmniej chwilowy :-))

Dziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. To dla mnie bardzo ważne!!! Ta moja cała złość i stres wynikają przede wszystkim z takiego jakiegoś poczucia bezradności bo nic już tu ode mnie nie zależy i strachu bo naprawdę pierwszą procedurę szczególnie do punkcji i potem do zamrożenia zarodka to było dla mnie traumatyczne przeżycie. Po prostu w najgorszych snach sobie takiego scenariusza jaki przerobiłam nie wyobrażałam. Dlatego tak się boję i choć wiem że muszę wyluzować i myśleć pozytywnie to ten strach mnie jakoś pokonuje :(
Ja jak się denerwuje to powtarzam sobie, ze jestem pod opieka lekarza i on wie co robi. Ze muszę być spokojna dla kropka, który ze mną został, ze tylko spokój teraz się liczy. A z ta bezradnością? Nic na to nie poradzisz bo i tak już dałaś sobie 100% szansy i teraz złożyłaś swój los w rękach lekarza i do niego należy i chcąc nie chcąc musisz mu zaufać.

Dziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.

Kochana myślami jesteśmy wszystkie z Wami :* Jeśli to jest najlepsze rozwiązanie to na pewno dacie radę!!

bedzie dobrze, trzymam kciuki. dzieciaczki szybko nadrobia juz na zewnatrz.

Hej kochana , dawno mnjr nie bylo dopiero doksnczam czytac lekture tutaj , przeprowadzka nas wykonczyla, Nie boj Sue moja Nicolusia z 35 tyg bo lozysko przodujace bylo i ona taka sprytna ze sama jestem w szoku dzus bylismy na basenie i przerwy bylo dwa msce a ona pamieta chyba bo piszczala z radosci , wazyla 2150 i 47 cm a pieknie przybiera i naprawde spryciara, wvzoraj 1 zabek - co za radosc!!, to ze 33 tc nic sie nie martw Teraz naprawde opieka jest na wysokim poziomie !, dasz rade , mleczko zaczniezz sciagac I beda dawac maluszkom twoim to najlepiej co moze byc , Sam moj kuzyn z 26 tc s zna 5 jezykow I jest pan inzynier

Jestes na grupie ma fb??

Witam Sue ponownie z wami ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochana , dawno mnjr nie bylo dopiero doksnczam czytac lekture tutaj , przeprowadzka nas wykonczyla, Nie boj Sue moja Nicolusia z 35 tyg bo lozysko przodujace bylo i ona taka sprytna ze sama jestem w szoku dzus bylismy na basenie i przerwy bylo dwa msce a ona pamieta chyba bo piszczala z radosci , wazyla 2150 i 47 cm a pieknie przybiera i naprawde spryciara, wvzoraj 1 zabek - co za radosc!!, to ze 33 tc nic sie nie martw Teraz naprawde opieka jest na wysokim poziomie !, dasz rade , mleczko zaczniezz sciagac I beda dawac maluszkom twoim to najlepiej co moze byc , Sam moj kuzyn z 26 tc s zna 5 jezykow I jest pan inzynier

Jestes na grupie ma fb??

Witam Sue ponownie z wami ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na jakiej grupie?

A przeprowadzka już za Wami? Dopiero rodziłaś a już ząbki. Ludzie jak to leci...[emoji4]

Do góry