reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A ja myślę że to chyba wlasnie od tych wszystkich lekow,wczoraj tez bralam relanium,dzis jeszcze nie. Narazie jest w miare spoko :-) serio? Juz dpt myslusz ze bedzie ?? Ja to na pewno po 10 dniach. Moze gdzies ok 11 -12A kiedy tak naprawdę betę robisz? Ja planuje w sobotę 21.10. chyba
gooossia17
Hmmm chyba niekoniecznie. Ja zrobiłam w środę była, nie jakoś szałowo mocna ale byla. Drugi zrobiłam w czwartek i byla jaśniejsza. Z tym, ze inny test to był. Wczoraj byłam na becie i ładnie rośnie wiec stwierdzenie „sikance oszukance” ma w sobie ziarno prawdy bo przy wysokiej becie już krecha powinna być konkretna.hej , wczoraj zrobilam sikanca po becie tak jak mi radzilyscie i wyszla druga kreska , dzis znow zrobilam i tez wyszla ale bledsza , moim zdaniem chyba powinna byc wyrazniejsza skoro z kazdym dniem hcg przyplywa wiecej ?
Majtunia
Dziękuję za pocieszenie, teraz mam nadziejęHmmm chyba niekoniecznie. Ja zrobiłam w środę była, nie jakoś szałowo mocna ale byla. Drugi zrobiłam w czwartek i byla jaśniejsza. Z tym, ze inny test to był. Wczoraj byłam na becie i ładnie rośnie wiec stwierdzenie „sikance oszukance” ma w sobie ziarno prawdy bo przy wysokiej becie już krecha powinna być konkretna.
gooossia17
Moka nie stresuj się bo jeszcze jajcom zaszkodzisz. Dlaczego od razu piszesz czarne scenariusze? Wyobraź sobie jak ja się czułam kiedy jechałam na punkcję do lekarza, którego w życiu nie widziałam moim zdaniem niepotrzebnie się nakręcasz tylko. Musisz trochę głowę oczyścić bo ten stres i nerwy Ci nie pomogą.Ehhh... To ja nie wiem teraz jak my to zrobimy... Trzeci dzień wypada w sobotę a wtedy mojego lekarza nie ma a 5 doba w poniedziałek i wtedy też go nie ma. No oczywiście jeśli w ogóle będzie co transferować... Boszzzz oszaleję jednak...
walczaca o szczescie
MoKa musisz starac sie wyluzowac,bo to Ci nie pomoze. Trzeba wierzyć,ze bedzie dobrze!! :-) i wiesz wydaje mi sie,że żaden z lekarzy nie robi transferu nam po zlosci lub celowo sie nie przyklada... jezeli tak sie czujesz w swojej klinice to uwazam,że powinnas zmienic klinike bo bardzo wazne jest Twoje samopoczucie pidczas wizyt i zaufanie do lekarza.No właśnie ja niestety o nim z kolei nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa a leczyłam się najpierw przez 5 miesięcy u niego. Czułam się bardzo źle traktowana, na wyniki po operacji na którą sam mnie wysłał nawet nie spojrzał i namówił na trzy IUI choć wiadomym było po operacji że w moim przypadku to nie ma sensu. Na wizytach traktował mnie lekceważąco a na ostatnim trzecim IUI jeszcze przed wstrzyknięciem żołnierzy powiedział że raczej nic z tego nie będzie a jak zapytałam co w takiej sytuacji jak się nie uda zrobimy to powiedział że teraz on przyszedł IUI zrobić bo za IUI zapłaciłam a jak chcę konsultację mam się osobno umówić. Dla mnie ten lekarz nie istnieje... Poza tym tak jak mówię po moich akcjach zaczęłam po znajomości i przez różne kontakty wypytywać o lekarzy z Gyncentrum nie na necie tylko innych specjalistów i mało kto miał o nim dobre zdanie... Dlatego i jeszcze z kilku innych powodów mu nie ufam i nie wierzę że się stara przy transferach...
gooossia17
Ja zawroty głowy mam do tej pory trochę podejrzewam, ze czarna robotę robi u mnie encortonCześć dziewczyny. Milego dnia zycze.
Ja nie czulam sie wczoraj zbyy dobrze,strasznie sie martwie.
Mialam wieczorem mega zawroty głowy i wymioty... :-( boje sie,ze moze to zaszkodzis Kropkowi... :-(
misis188
Masz do tego pełne prawo. Ja dzięki Bogu nigdy przez niego nie zostałam źle potraktowana. Ostatnio jak byłam na wizycie to siedziałam 40 minut i spokojnie omawialiśmy wszystko a transfer przeprowadzony przez niego niczym nie różnił sie od transferu przeprowadzonego u dr M. Ja tylko raz bałam się na transferze ale to jak leczyłam się w Provicie bo wydawało mi się że lekarz nie wie co ma robić i ten transfer wpsominam bardzo źle, oczywiscie nie przeprowadzał go dr GNo właśnie ja niestety o nim z kolei nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa a leczyłam się najpierw przez 5 miesięcy u niego. Czułam się bardzo źle traktowana, na wyniki po operacji na którą sam mnie wysłał nawet nie spojrzał i namówił na trzy IUI choć wiadomym było po operacji że w moim przypadku to nie ma sensu. Na wizytach traktował mnie lekceważąco a na ostatnim trzecim IUI jeszcze przed wstrzyknięciem żołnierzy powiedział że raczej nic z tego nie będzie a jak zapytałam co w takiej sytuacji jak się nie uda zrobimy to powiedział że teraz on przyszedł IUI zrobić bo za IUI zapłaciłam a jak chcę konsultację mam się osobno umówić. Dla mnie ten lekarz nie istnieje... Poza tym tak jak mówię po moich akcjach zaczęłam po znajomości i przez różne kontakty wypytywać o lekarzy z Gyncentrum nie na necie tylko innych specjalistów i mało kto miał o nim dobre zdanie... Dlatego i jeszcze z kilku innych powodów mu nie ufam i nie wierzę że się stara przy transferach...
walczaca o szczescie
Ale miałaś od poczatku?? No ja tez mam enocorton i to w sumie od 2 dc takze juz sporo czasu i dodatkowo fen dostinex tez podobno moze takie atrajce zapewniac :/Ja zawroty głowy mam do tej pory trochę podejrzewam, ze czarna robotę robi u mnie encorton
reklama
gooossia17
Od dnia punkcji mam. Teraz schodzę już z dawki przez 5 dni brałam po pol tabletki, a od jutra 1/4 tabletki. Ale dzisiaj mam mdłości. A masz może coś na rozrzedzenie krwi?Ale miałaś od poczatku?? No ja tez mam enocorton i to w sumie od 2 dc takze juz sporo czasu i dodatkowo fen dostinex tez podobno moze takie atrajce zapewniac :/
Podziel się: