Masz to tego prawo analizujesz wszystko wcale ci sie nie dziwie.U mnie przez 4 podejścia nigdy nie udało si3 nic zamrozić. Trochę to dziwne. Cały czas od nowa. I może to tylko dla mnie jest logiczne ale nie można było nawet prZy tym 4 podejściu zmienić leki, protokół... jak przy poprzednich 3 nie było mrozaczkow. Wiem... Wiem.. pluje jadem, bo mi się nie udało. Ale chyba przejrzałam na oczy.
reklama
M@gda
Moderatorka
Oznacza ze jesli przyrost bedzie dobru to masz toBeta 24.53 co oznacza
Powtorz w poniedzialek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale owulacja byla?? Oj Tamiza :-) czuje ze bedziesz naszym ciazowym przypadkiem nuz niedlugo :-)Sztuczny... Mimo owulacji progesteron ciulowo rośnie... Mówiłam Ci że ja dziwny przypadek jestem
M@gda
Moderatorka
Sikacza robi sie rano z pierwszego moczu. Nawet rano mozebjeszcze.nie wyjsc nawet jeśli beta bedzie pozytywna.robiłam sikacza-bo jutro sobota w mojej klinice bety nie robią... i *****....aj słów brak
Majtunia
Nie mam terminu najwcześniej we wtorekOznacza ze jesli przyrost bedzie dobru to masz to
Powtorz w poniedzialek
dżoasia
jak masz sikacza to w niedziele zrób tylko rano i z pierwszego moczuNie mam terminu najwcześniej we wtorek
hope322
Ja mialam ten sam problem z jajowodami. Dowiedzialam sie dopiero przy ciazy pozamacicznej wlasnie w jajowodzie. Klinika kazala usunac tez drugi jajowod, bo inaczej nie chcieli mnie przyjac. Ta woda wyplukalaby zarodki, tak mi tlumaczyli. Jajowody mialam drozne ale bardzo zniszczone, prawdopodobnie po przebytym w nastoletnim wieku zapaleniu przydatkow.nie plujesz Kochana- ja mam podobne odczucia.Mój lekarz po jednej z pierwszych wizyt powiedział mi, że w moich niedrożnych jajowodach wydziela się płyn wypłukujący zarodki i że bez ich zamknięcia lub usunięcia szanse są bliskie zeru.Po laparoskopii jak okazało się,że mam bardzo dużo zrostów w całej jamie brzusznej i operacja wiąże się z ryzykiem,nagle okazało się,że są jakieś szanse...
no i tak drugi raz lipppa...
więc też się zastanawiam czy aby kasa nie jest ważniejsza...
dżoasia
czyli miałaś wodniaki czy to jeszcze coś innego wydzielało tą wodę?Ja mialam ten sam problem z jajowodami. Dowiedzialam sie dopiero przy ciazy pozamacicznej wlasnie w jajowodzie. Klinika kazala usunac tez drugi jajowod, bo inaczej nie chcieli mnie przyjac. Ta woda wyplukalaby zarodki, tak mi tlumaczyli. Jajowody mialam drozne ale bardzo zniszczone, prawdopodobnie po przebytym w nastoletnim wieku zapaleniu przydatkow.
reklama
hope322
Tak wodniaki w obu jajowodach i podobno jeszcze z krwia. Bardzo spuchniete byly. Lekarz mowil, ze to cud, ze plemnik sie przez to przebil i zaszlam naturalnie w ciaze. No ale ze nie bylo perystaltyki to zarodek utknal Tyle badan mialam i zaden lekarz nie dopatrzyl sie nic w jajowodach. Tlumaczyli, ze widocznie podczas badan akurat wody nie bylo. Faktycznie czesto czulam, ze cos mi leci ale nie mialam pojecia o czyms takim. Zastanawialam sie nawet czy nie popuszczam. Teraz juz wiem, ze to byla ta woda. 5 lat zaden lekarz sie nie kapnal..czyli miałaś wodniaki czy to jeszcze coś innego wydzielało tą wodę?
Podziel się: