Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
3 dniowe
Powtórz najlepiej za dwa dni (a jeśli nie da rady to w poniedziałek) i zobacz - najważniejszy zawsze jest przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 dniowe
CiazeBeta 24.53 co oznacza
Wiecie co.. Ja podczas transferu wiedziałam, że będzie porażka. Jakoś atmosfera w bocianie strasznie się popsuła. Czułam się jak na taśmie. Zero emocji od str lekarza. Może dlatego,że zwróciłam mu uwagę, że musiałam wykupić menopur który nawet nie było w rozpisce leków, które muszę przyjmować. Stymulowama byłam puregonem. Wywalilam kasę w błoto. Ale wiecie ..czlowiek dostaje receptę i od razu jest kierowany do ich apteki, nawet nie patrzy co będzie musiał brać. Kupuję leki. Jedzie 400 km i patrzy, a tam za dużo tego i nawet nie wiadomo po co to jest. Więc zapytałam. Ale dr był strasznie oburzony, że się odezwałam . Po transferze nawet nie powiedział "do widzenia " teraz wiem,że może nie potrzebnie...jak zwykle mam za długo język... do dupy z tym wszystkim... Moja energia do tego miejsca się skończyła. Może i dobra klinika. Może specjalista doświadczony. Ale chyba najważniejsza jest psychika. To my mamy się tam dobrze czuć.
Po ciuchutku gratuluje [emoji110] teraz trzymam kciuki za przyrost [emoji110] [emoji4]Beta 24.53 co oznacza
Gratulacje. Trzymam kciuki za piekny przyrostBeta 24.53 co oznacza
Dziękuję. Boze jak ja się boję.Po ciuchutku gratuluje [emoji110] teraz trzymam kciuki za przyrost [emoji110] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
robiłam sikacza-bo jutro sobota w mojej klinice bety nie robią... i *****....aj słów brak
Witaj. Bole moga sie pojawiac szczegomnie w terminie okresu. Nie denerwuj sie. Nic nie jest przesadzone. Jak mialas 5dniowe jutroalbo pojutrze spokojnie mozesz na bete smigacWitajcie- pierwszy raz
Próbujemy już drugi raz...8dpt 5 dniowa blastka...no i bóle podbrzusza ...a wg. cyklu jutro okres????boję się,że znowu będzie lipa...
Przykro mi10 dpt beta poniżej 1